≫ 

Vozač nije imao dozvolu: Detalji tragedije kod Bačke Topole u kom je stradala devojka

Do nesreće je došlo kada je vozač motocikla "kavasaki" G. G. (29), koji se kretao iz pravca Stare Moravice ka Bačkoj Topoli, usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu i sleteo sa puta

  • 5
Saobraćajna nesreća, udes, motor, motociklista Saobraćajna nesreća / Foto ilustracija: Shutterstock

Na magistralnom putu između Bačke Topole i Stare Moravice danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginula K. T. (23).

Do nesreće je došlo kada je vozač motocikla "kavasaki" G. G. (29), koji se kretao iz pravca Stare Moravice ka Bačkoj Topoli, usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu i sleteo sa puta. I on i njegova saputnica pali su na zemlju, odnosno u kanal pored puta. Kako navode Novosti, vozač nije imao vozačku dozvolu.

K. T. je preminula u Opštoj bolnici u Subotici usled povreda koje je zadobila u ovoj saobraćajnoj nesreći. Uviđaj je obavio zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici.

Vozač G. G je zadržan u pritvoru i sledi mu krivična prijava zbog krivičnog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acimovic

    11. april 2021 | 20:02

    Boze dragi pa cim je sunce izaslo odma nesreca na putu i ode kos jedan mlad zivot.imam 44 god nikad nisam pozeleo motor a mogao sam voziti koji god sam zeleo.Klinci dozovite se pameti!!!

  • Zoran

    11. april 2021 | 20:13

    On ce nanogicu godinu dana a ova jadna devojka poginu. Da je zaskona. Ih da je zakona.

  • boki

    12. april 2021 | 06:39

    Dali drzava ima snage i moci da promeni zakon donese ostre kazne i spreci bahatost vozaca na nasim putevima.Povecati kazne 5 puta udes ssobrscajni tretirati kao krivicno delo jer vozilom usmrcuje neduzne gradane kao i oruxjem Mnogo je bahatih pijanih vozaca koji plati smesno malu kaznu i dalje krsi propise dok neko neizgubi zivot oduzimati trsjno voxacku dozvolu i svako na lak nacin dobije dozvolu bez obzira na njegovo psihicko stsnje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA