Pozvao devojčicu kao obezbeđenje do toaleta, otkopčao šlic, poljubio je, udario: "Ovo je naša tajna"

Rešenje o zadržavanju donela je zvezdarska policija na osnovu odobrenja zamenika dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva.

  • 37
Devojka, zlostavljanje, silovanje, maltretiranje

Foto-ilustracija: Shutterstock

D. Š. (60) koji se sumnjiči da je juče manijakalno napao devojčicu (10) u jednom tržnom centru na Zvezdari, zadržan je po zbog krivičnog dela obljuba nad detetom, saznaje Telegraf.

Rešenje o zadržavanju donela je zvezdarska policija na osnovu odobrenja zamenika dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva.

- Oko 16.15 časova, pošto je kao radnik obezbeđenja tržnog centra pozvao oštećenu da sa njim ode do toaleta, koji se nalazi na drugom nivou, gde je prilikom ulaska devojčice u toalet, otkopčao šlic na pantalonama i kada mu je ona rekla da to ne radi, on ju je poljubio u obraz i prilikom njenog izlaska udario je otvorenom šakom po stražnjici, rekavši joj "ovo neka ostane naša tajna" - saznajemo iz obaveštenih izvora.

Policijski službenici obavili su razgovor sa oštećenom kao i svedocima. Uz krivičnu prijavu biće dostavljeni snimci sa sigurnosnih kamera

Podsećamo, jezivo uznemiravanje devojčice koje se sinoć dogodilo u ovom tržnom centru rezultiralo je momentalnim hapšenjem osumnjičenog.

Kako saznajemo, devojčica se tresla nakon ovog čina, a policija je ubrzo blokirala ceo tržni centar.

Manijaka su hteli da linčuju besni roditelji, pa su ga pripadnici MUP sproveli liftom do garaže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    13. april 2021 | 15:38

    "Radnik obezbedjenja" !???? 60 god.!???...pa jos i manijak !??????? Takvi nas "obezbedjuju" ...vozaci bez iskustva voze autobuse !! Fantomske firme i vozaci voze taxi !! ..u ovoj drzavi je sve fejk !!!

  • Pih

    13. april 2021 | 14:54

    Šteta što je policija požurila, trebalo ga je linčovati kao uvertiru za sudjenje.

  • Losmi

    13. april 2021 | 15:48

    Pa objavite lepo sliku i ime i prezime tog pacenika da se zna ko je u pitanju pa da mu narod sudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA