≫ 

Dečačić stradao u Požarevcu, momak koji ga je pokosio "rekao je da nije kriv, pa pokušao da pobegne"

On je krenuo u rikverc jer nije imao gde da se okrene kolima. Međutim, izgleda da nije video mališana kojeg je udario zadnjim delom automobila

  • 3
A.B.

Foto: Facebook/Ivana Milosavljevic

S. M. (24) iz Klenovika, sa prebivalištem u Austriji, koji je uhapšen zbog sumnje da je automobilom usmrtio petogodišnjeg A. B. je, kako priča tetka deteta, govorio da nije video dete, a onda je pokušao da pobegne.

Do tragedije je došlo ispred porodične kuće dečakovog ujaka u Lubičevskoj ulici, koji je tada slavio punoletstvo. Dečak se igrao u uskoj ulici kada je Stefan M., koji je došao na proslavu, parkirao svoj "mercedes", piše "Blic".

- On je krenuo u rikverc jer nije imao gde da se okrene kolima. Međutim, izgleda da nije video mališana kojeg je udario zadnjim delom automobila - kaže izvor upoznat sa istragom.

Prema njegovim rečima, dečaka je komšija koji je video nesreću prebacio u bolnicu, ali dečaku nije bilo spasa. Preminuo je nakon reanimacije.

- Stefan M. je uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. U utorak bi trebalo da bude saslušan u Osnovnom tužilaštvu u Požarevcu zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću - kaže izvor.

Vikao da nije kriv, pa pokušao da pobegne

 

Porodica mališana nije mogla da dođe k sebi od šoka zbog tragedije koja ih je snašla. U kući dečakovog ujaka koji je kobne nedelje proslavljao punoletstvo bile su samo dečakove tetke. Kako su ispričale, dečak je živeo sa roditeljima u Kostolcu, a u nedelju je sa njima došao na slavlje. Prema njihovim rečima, one nisu videle šta se dogodilo, ali im je rodbina ispričala.

- On se igrao tu na ulici, a Stefan je došao u goste. Krenuo je da parkira automobil u rikverc i nije video da se naš sestrić igra na ulici. Tada ga je udario kolima - priča neutešna tetka dečaka.

Kako objašnjava, kada je video šta je uradio, Stefan je počeo da viče da nije kriv.

- Govorio je da ga nije video, a onda je pokušao da pobegne. Svi smo u šoku, njegovoj mami nije dobro. Treba da njegovo telo donesu u kuću gde je živeo sa roditeljima - drhtavim glasom objašnjava tetka dečaka.

Njegov ujak Kristian Kočić ranije je ispričao da je Stefan M. na proslavu došao sa devojkom koja je inače drugarica porodice Kočić.

- Sin moje sestre od strica se igrao na ulici, Stefan ga nije video. Dao je gas i krenuo u rikverc da se parkira i udario dete - ispričao je za medije Kočić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mene niko ne sluša(drift racing team)

    14. april 2021 | 09:22

    Morate snimati situaciju pre nego startate vozilo,morate ići sa blagom pretpostavkom da će uvek nešto iza krivine biti,polako vrlo polako u rikverc ići,ako treba a niste sigurni svirnite i čak izađite da li proverite da nema nekog noćnog šetača ,ako je buka u ulici od muzike tek tada oprez,vičite na ljude,decu,recite onima koji se muvaju Sklonite se,Izlazim!...Parkirajte sa njuškom auta koja gleda na cestu zbog preglednosti izlaska kasnije.Neka se ljute svi i čekaju ,obezbedite minimalne uslove bezbednosti.Impulsivnost zamenite intuicijom...analizom..Kome Ja pričam?!

  • Salamander

    14. april 2021 | 07:31

    Naravno da svakoga strah uhvati u ovakvim situacijama naravno da je kriv e sad koliko da li je mali izleteo I nije ga video to ce sud da utvrdi,pokojmu duse ode mlad zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA