≫ 

Novi napad: Albanci pretukli srpskog mladića (19) u Gračanici, vikali mu da je to "njihova imovina"

Policija napad okarakterisala kao tuču

  • 36
Tuča, pesnica, napad Foto-ilustracija: Shutterstock

L.D. (19) Iz Gračanice sinoć oko 22 časa pretukla su trojica Albanaca. Napad se, kako je objavila RTV Kim, dogodio ispred Centra Građanske energije gde je L.D. u društvu devojke i sestre prolazio automobilom.

Otac pretučenog mladića, Dejan Dimitrijević, izjavio je da su trojica nepoznatih Albanaca preprečila put njegovom sinu i potom ga napala govoreći da je to “njihova imovina”.

Njega su kako tvrdi napala trojica Albanaca. Takođe je kazao da se njegov sin trenutno nalazi na bolničkom lečenju u KBC u Gračanici.

- Policija je to okarakterisala kao lake telesne povrede, ali ja se ne bih složio sa tim, mislim da je mnogo ozbiljnije od toga - kazao je kratko Dimitrijević.

Prema rečima Igora Aritonovića prijatelja Dimitrijevića, mladiću i devojkama su trojica nepoznatih Albanaca preprečila put kolima a potom napala L.D., rekavši mu da je “ovo njihova imovina”.

- Vređali su ga i psovali, rekli su mu da je prošao pored njihovog imanja. Onda su počeli da ga tuku dok nije pao na zemlju. Devojke su vrištale, dozivale pomoć i iako nisu dobile batine, one su u veoma lošem stanju, uplašene i pod stresom - kaže Aritonović.

Prema rečima Aritonovića, policija je obaveštena o svemu, a napadači su u stanici dali izjavu.

- Policija to nažalost nije okarakterisala kao napad, već kao tuču. Napadači su samo dali izjavu i pušteni su kući sinoć - kaže Aritonović.

Za sada, navodi o napadu na mladića nisu potvrđeni od strane nadležnih u policiji u Gračanici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    14. april 2021 | 11:02

    Zasto nasa drzava ne zastiti nase ljude na Kosovu?

  • Profesor

    14. april 2021 | 11:03

    Kosovo ce uvek biti divljina, naselili su ga losi ljudi, nisu civilizovani, polu pismen svet zivi dole!

  • Невена

    14. april 2021 | 10:48

    "Туча" је када они отимају и ударају а "агресија" и "геноцид" када Срби узвраћају , већ виђено ! Све те дивљаке са све њиховим непризнатим институцијама треба најурити у ЕУ или Албанију па нека им тамо праве шиптарску државу!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA