≫ 

Saslušan učitelj folklora osumnjičen da je devojčicu ljubio i dirao: Sve negira, ostaje iza rešetaka

Instruktor je negirao da je počinio krivično delo

  • 13
D. N. Foto: Facebook

Učitelj folklora iz Ostružnice, D. N. (58) saslušan je u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu pošto je uhapšen zbog sumnje da je seksualno uznemiravao dvanaestogodišnju devojčicu.

- Osumnjičeni, instruktor folklora D. N.  je saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu dana 13. 4. 2021. godine, a koji se tereti da je izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje nad oštećenim maloletnim licem. Zamenik Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je stavio predlog za određivanje pritvora, nakon čega je sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu odredio pritvor - kazali su u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu za "Telegraf".

Međutim, instruktor je negirao da je počinio krivično delo.

- Osumnjičeni D. N. je izneo svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret - dodaju u Tužilaštvu.

Podsetimo, policija je juče uhapsila D. N. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

- On je, kako se sumnja, 12. aprila ove godine dvanaestogodišnju devojčicu koju poznaje odranije uveo u prostorije jednog doma kulture na Čukarici, u kojem je zaposlen, gde ju je potom neprimereno dodirivao. D. N. se tereti i da je devojčicu poljubio u obraz i pokušao da je poljubi u usta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana - saopštava MUP.

Ova vest iznenadila je građane Ostužnice. Kulturno-umetničko društvo Milorad Pantić izuzetno je aktivno u ovom mestu. Kako nam je ispričala jedna žena iz ovog naselja, njena deca su šest godina igrala kod ovog instruktora, i nikakav problem nisu primetili u vezi s njegovim ponašanjem.

Jedan meštanin kazao je da je njegova unuka čitavu deceniju išla kod D. N. na folklor i da nikada nije prijavila bilo kakvo uznemiravanje ili neprijatnost.

Javila nam se i jedna od njegovih učenica.

- Bila sam tek upisala osnovnu školu kada sam krenula na časove folklora kod njega, i tako se priključila sestri koja je već nekoliko godina ranije igrala. On, uz manje prekide, ceo život drži školu folklora u Ostružnici i mnogu decu vodio je na turneje. Nikada nisam imala neko loše iskustvo s njim. Ipak, nije zabeleženo da je do sada zaista nekome uradio ovako nešto... - priča nam M, devojka iz Ostružnice.

Video: Spasavanje dečaka (7) iz bunkera ruskog pedofila nakon 52 dana agonije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ali

    14. april 2021 | 13:31

    Radi se o tome da ljudi ostaju obelezeni za ceo zivot na ovakav nacin, iako se ne dokaze krivica. Ako je kriv, najstroza moguca kazna, a ako nije, kako da spere ljagu sa svog imena?! Mislim da vesti sa ovskvom tematikom treba da dospevaju u novine po okoncanju sudckog procesa.

  • Goksi

    14. april 2021 | 13:35

    E upravo je to problem. Kako prepoznati lažne prijave.

  • Oni

    14. april 2021 | 14:51

    Došloje vreme kada nekome nisi po volji iliviše nema koristi, bićeš prijavljen za ovako nešto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA