≫ 

Sveštenik uhapšen zbog polnog uznemiravanja devojčice: Svetio vodicu, pa je terao da ga poljubi

Pred nadležnim organima branio tako što je rekao da je devojčica bila tužna, da je hteo da je uteši

  • 21
Pravoslavni sveštenik, pop, pravoslavlje, krst

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Sveštenik jednog sela u svilajnačkoj opštini, P. P. uhapšen je zbog polnog uznemiravanja devojčice (14), pišu NovostiNjemu je određen pritvor do 30 dana. Sumnja se da je neprimereno dodirivao maloletnu devojčicu u čijoj kući je bio da bi svetio vodicu.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, on je devojčicu uhvatio za ruku i tražio da ga poljubi u usta. Iskoristio je to što su otac i brat devojčice izašli iz kuće i poljubio je devojčicu, ali je ona odbila da njega poljubi i pobegla je iz kuće. Devojčica je potom sveštenika prijavila policiji.

Seoski sveštenik se pred nadležnim organima branio tako što je rekao da je devojčica bila tužna, da je hteo da je uteši i da ju je poljubio "roditeljski".

Meštani sela u kome se to dogodilo kažu da je reč o veoma dobrom svešteniku, koji je kod njih već petnaestak godina i prosto ne mogu da veruju da je on to uradio.

- Svašta se priča. Ne znam koliko je to tačno. On i meni sveti vodicu i poljubi moje ćerke, ali nikada to nisam shvatio kao polono uznemiravanje. Mislim da on to nije uradio iz tog razloga. Znam da je izgubio sina i brata i da je rastrzan zbog toga, ali ne mogu da verujem da je spreman da uradi tako nešto. On je najškolovaniji pop u svilajnačkoj opštini. Porodica devojčice je takođe dobra i poštena, tako da ne znam šta da mislim - kaže meštanin sela iz kog je uhapšen sveštenik.

Video: Pedofil uhvaćen na delu: Policija uspela da mu uđe u trag pre nego što je povredio devojčicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu

    14. april 2021 | 14:36

    Ko je sledeci na optuzbi.

  • panic

    14. april 2021 | 15:28

    nije bila sama u kuci sveti vodicu i svi izasli samo ona ostala nesto nije tu u redu bolje treba da se ispita

  • Ateista

    14. april 2021 | 14:48

    Istina ili nije ali Bog tajnu krije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA