Drugarice devojčice iz Ostružnice vikale učitelju folklora da je pusti: Njegov otac i komšije u šoku

Ocu osumnjičenog pozlilo je kada je čuo šta se dogodilo, komšije su ubeđene da je u pitanju nameštaljka

  • 1
Priveden zbog sumnje da je seksualno uznemiravao dvanaestogodišnju devojčicu. Učitelj folklora iz Ostružnice, D. N.

Foto: Facebook

Radivoje N. (85), otac Dragoslava N. (57) koji je osumnjičen da je u utorak seksualno uznemiravao devojčicu (12) u službenim prostorijama KUD "Milorad Pantić" u Ostružnici, zatečen je i zapanjen svime što se dogodilo.

- Ovo je veliki šok za mene, umreću ako je istina ovo što pričaju i pišu novinari. Moj Dragan nije takav čovek. Prekjuče su došli policijskim kolima i samo su ga odveli. Ništa ne znam o tome - kaže za "Objektiv" otac osumnjičenog.

Starac kaže da mu je pozlilo kada je čuo šta se dogodilo.

- Prvu traumu sam doživeo pre 35 godina kada mi je žena poginula kada se otvorio auto-put Beograd-Obrenovac. Sad ovo. Dragan nije takav čovek. Nije se ženio, nema decu. Kako su ga odveli, nisam se čuo sa njim. Pokušao sam na mobilni da ga dobijem, ali se ne javlja. On je dobar i pošten čovek, nikad niko nije rekao nešto loše o njemu. Najlepše vas molim da mi pomognete ako možete da ga spasim - uplakano i uznemireno kaže Radivoje.

Zatečene i komšije

 

Najbliže komšije osumnjičenog Dragoslava još ne veruju da je uvaženi učitelj folklora mogao tako nešto da uradi.

- Neko mu namešta. Odrastao sam uz njega. Generacije dece prošlo je kroz njegove škole i nikada se ništa slično nije desilo. Svi smo mu zahvalni za sve što je činio za nas - kaže komšija.

Prema njegovim rečima, Dragoslav dolazi iz poštene porodice, sam izdržava sebe i oca, a deo troškova za turneje je plaćao iz svog džepa. Često je organizovao druženja uz posluženja.

Prema nezvaničnim informacijama, sve se desilo dok je devojčica šetala sa drugaricama u dvorištu škole. Učitelj folklora ih je video, pa je jednu od njih pozvao da je nešto pita i uveo u prostorije. Pošto devojčice nije bilo nekoliko minuta, njene drugarice su ušle da vide šta se dešava i prekinule ih.

- Vikale su: "Pustite je! Pustite je!", nakon čega je devojčica uspela da pobegne. Dragoslav ju je navodnone primereno dodirivao, ljubio je po vratu i ustima - priča jedan od sagovornika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dan.

Kako pišu mediji, ovo mu nije prvi put da napastvuje istu devojčicu jer je to činio i tokom 2019. i 2020. godine, ali uplašena devojčica to nije smela nikom da kaže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    15. april 2021 | 01:05

    Boze pa sad valjda imaju 2 svedoka, te devojke. Valjda mogu da ga osude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA