≫ 

U Beogradu otkrivena velika laboratorija za uzgoj marihuane: Zaplenjeno 1.000 saksija

Policija je pronašla i kokain, hašiš, paracetamol...

  • 4

Policija u Beogradu, u više odvojenih akcija, otkrila je ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane, zaplenila oko 1.000

saksija sa zasadom, kao i više od kilograma različitih vrsta narkotika i uhapsila pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici uhapsili su M. P. (40) nakon što su pretresom stana na Zvezdari u kojem neprijavljeno boravi pronašli oko 530 grama kokaina i vagicu za precizno merenje.

U drugoj akciji, policija je na Savskom vencu otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, zaplenila više saksija sa zasadom i uhapsila I. G. (38) i S. P. (32).

Uhapšen je i A. D. (40) nakon što je u stanu u kojem neprijavljeno boravi na Čukarici zaplenjeno oko 500 grama hašiša, oko 500 grama paracetamola, kao i vagica za precizno merenje.

U akciji policije, uhapšen je i A. Č. (34) kod koga je pronađeno oko 50 grama heroina. A. D. je određen pritvor do 30 dana, dok je ostalim osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U

    15. april 2021 | 08:24

    U moje vreme to se slobodno gajilo po konoplnistima.Niki nije smeo da im se primakne.Odma te opiju.Sad doleko bilo u kuce u saksije.

  • Mixx

    15. april 2021 | 09:15

    Lepo meni baba kaže,da je u botaničarstvu budućnost..

  • Realan

    15. april 2021 | 09:09

    Ovo je basta, Jovanjica je prasuma!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA