≫ 

Otac u pritvoru dok se Neđeljku sudi zbog ubistva Miloša: On ljut na advokate, sudija zvala stražu

- Straža, vodite ga - rekla je sudija

  • 24

Suđenje Neđeljku Đuroviću, optuženom da je 27. januara 2019. godine nasmrt izbo Miloša Mileusnića, studenta iz Čačka, bez ikakvog povoda, trebalo je da se danas održi u Palati pravde, ali je odloženo jer odbrana nije imala vremena da analizira pismeni nalaz veštaka.

Inače, Neđeljkov otac Bojica Đurović nije mogao da prisustvuje današnjem suđenju, jer se nalazi u pritvoru, pošto je osumnjičen da je lažno prijavio da je policajac koji je uhapsio njegovog sina ranjen u svom stanu.

 

Glavni pretres je odložen za 7. maj.

Neđeljko Đurović bio je danas nezadovoljan odlukom svojih advokata i saopštavanjem da nisu uspeli da analiziraju nalaz veštaka, pa je ustao i rekao:

- Ali onda sad opet imamo mesec dana u praznom hodu.

Na to mu je sudija odgovorila:

- Vi nemate pravo da govorite, bez komentara da vas ne bih kažnjavala, straža, vodite ga.

Kako je za Telegraf.rs nakon odlaganja rekao otac ubijenog Miloša, Goran Mileusnić, nervoza Neđeljka na današnjem ročištu "dosta govori".

- Ta njegova nervoza danas pokazuje da je i on svestan da će uskoro biti osuđen, a ja sam sve sigurniji da je to bio on, po pokretima ruke.

Podsećamo, i prethodno suđenje odloženo je pošto veštak nije spremio antropološko veštačenje.  

Naime, na prethodnim ročištima govorio je sudski veštak, koji je za razliku od prethodnog, koji je preminuo, tvrdio da Miloš nije uboden spreda, već bočno, što odbrana optuženog osporava.

Ðurović je u februaru 2020. godine na početku suđenja, negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo nožem Mileusnića.

Uhapšen je ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina do 40 godina zatvora.

Video: Otac ubijenog Miloša Mileusnića slomio se pred kamerama, ići će na svako suđenje Neđeljku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    16. april 2021 | 10:49

    Mileusnici, uz vas smo. Pravda za Miloša!

  • Wesna M.

    16. april 2021 | 11:27

    Je li VI shvatate da narod prati ovo ubistvo i ovaj slucaj, sve nas je potreslo i cekamo presudu, a to je maksimalna kazna.?! Tuzilac da razmisli o svojim postupcima, i molim medije da izvrse veci pritisak vezano za ovaj slucaj.

  • ...

    16. april 2021 | 11:22

    Sledece odlaganje sudjenja ,treba svi da idemo ispred tužilaštva i da tražimo smenu tužioca.Taj tužilac nije vredan svog posla.Ceo narod iščekuje najgoru kaznu a tužioc odlaže već godinu dana sudjenje.Ako još jednom odloži treba ga smatrati neuračunljivim tužiocem i tražiti smenu!!!bolno je za sve normalne gradjane a pogotovo za njegovu predivnu i poštenu porodicu.Uz vas smo mileusnići!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA