≫ 

Uhapšen jedan napadač na novinara Daška Milinovića, za drugim se traga, kao i za naručiocima

Kako je kazao ministar, policajci u Novom Sadu pokazali su efikasnost, a Ministarstvo unutrašnjih poslova posvećenost bezbednosti svakog građanina u našoj zemlji

  • 7
Daško Milinović Printskrin: Youtube/Medij civilnog društva MultiRadio

Pripadnici MUP u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili su napad na novinara Daška Milinovića, izjavio je danas srpski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09 uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem, čiji je identitet takođe poznat, se intenzivno traga, kao i za organizatorima i naručiocima, o kojima takođe imamo saznanja - kazao je ministar Vulin.

Kako je kazao ministar, policajci u Novom Sadu pokazali su efikasnost, a Ministarstvo unutrašnjih poslova posvećenost bezbednosti svakog građanina u našoj zemlji.

- Nasilje u Srbiji neće proći. Svako ko se služi nasiljem mora da zna da za njega postoji zakon i da postoji organizovani odgovor države. Novinari zaslužuju posebnu pažnju naše zemlje i mi i na ovaj način pokazujemo koliko nam je važno da svako u našoj zemlji bude siguran i bezbedan, a da novinari mogu nesmetano da rade svoj posao. Nikakve siledžije u tome ih neće sprečiti - poručio je ministar Vulin.

Video: Vulin: Rasvetljen napad na novinara Daška Milinovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojkan

    16. april 2021 | 16:15

    Jel.to onaj sto je pretio poslaniku da ce se peci na raznju?

  • Coa

    16. april 2021 | 15:57

    Dugo ne pratim njihove emisije pa nisam u toku žasto bi ga neko napao?

  • Boban Bruklin

    16. april 2021 | 20:06

    Voditelj je cesto vredjao verska osecanja ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA