≫ 

Uhapšen brat Darka Šarića u Kragujevcu

Željko Vujanović je uhapšen i sproveden na izdržavanje kazne po ranijoj presudi

  • 3
Darko Šarić Foto: Marko Todorović

Željko Vujanović, brat narko-bosa Darka Šarića, uhapšen je danas u Kragujevcu. Vujanović je uhapšen i sproveden na izdržavanje kazne po ranijoj presudi, saznaje se nezvanično.

Vujanović je brat od tetke  Darka Šarića. Bio je uhapšen u akciji "Balkanski ratnik", navodi Kurir. Vujanović osuđen je na 14 godina zatvora.

Vujanović je optužen da je sa Šarićem i Goranom Sokovićem organizovao grupu za trgovinu kokainom i pred većem Specijalnog suda u ranijim ročištima je objasnio svoj odnos sa Šarićem, negirajući ono što mu tužilaštvo stavlja na teret. Vujanović je, takođe, istakao da se nikada neće odreći brata Darka.

U jedinoj izjavi Večernjim novostima 2001. godine, rekao je da je bio u Italiji gde je radio kao obezbeđenje.

"U Kragujevcu me svi znaju, nisam opasan momak", kazao je tada Vujanović i objasnio da je dosta putovao u Italiju i da tamo ima mnogo prijatelja.

Rekao je i da je bio u skoro svim italijanskim gradovima, ali ne i u Tireniji i Pizi, gde je policija zaplenila oko 200 kilograma kokaina.

- Sa Darkom sam se od prve polovine 2008. viđao u Crnoj Gori i to su uglavnom bile porodične proslave - objasnio je svojevremeno Vujanović.

Darko Šarić je osuđen tada na 15 godina zatvora, a na istu kaznu zatvora osuđen je i Goran Soković, koji je u bekstvu i kom se sudilo u odsustvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jov

    16. april 2021 | 19:28

    Interesantno kragujevac ja postao grad u meksiku . šta se to tamo dogadja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA