≫ 

Nestao dečak iz Lazarevca: N. N. poslednji put viđen u četvrtak, roditelji vape za informacijama

Kako nam je rekla dečakova majka Dušica, policija traga za N. N., ali i njegovom devojkom T. M.

  • 29
Nenad Mirosaljci Foto: Facebook

N. N. (15) iz sela Mirosaljci u opštini Lazarevac nema već dva dana. On je, naime, nestao u četvrtak popodne, kada je otišao do Lazarevca da svoju devojku isprati na autobus.

Međutim, prema rečima oca, N. N. se tog 15. aprila nije vratio kući, a navodno je sa tom devojkom, koja je takođe maloletna, ušao u autobus za Beograd.

- Sin je upoznao tu devojku preko Instagrama. Ona je u sredu došla kod nas kući. Čim je došla otišli su u sobu i tu su bili do četvrtka do 12 sati. Sin je tada rekao da ide da je isprati do Lazarevca i od tada mu se gubi svaki trag. Zvali smo ga na mobilni, ali je nedostupan - pričao je medijima zabrinuti otac.

Roditelji su u četvrtak oko 21.30 sati policiji prijavili nestanak sina.

Kako je za Telegraf rekla dečakova majka Dušica, policija traga za N. N, ali i njegovom devojkom T. M.

- Mi smo se noćas čuli i sa njenim roditeljima. Da li pričaju istinu ili ne, stvarno ne znam, imamo informaciju da je ta devojčica problematična i da je više puta prijavljivana kao nestala - priča majka.

Inače, kao je ranije izjavio otac, T. M, prema rečima njene porodice, kod sebe imala nešto novca - 20 evra i 1.500 dinara.

Dečak N. N. pronađen je u nedelju rano ujutro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    17. april 2021 | 14:12

    Roditelji više ne znaju da brinu o svojoj deci.Ne znaju da im postavljaju granice koje su neophodne u vaspitanju.On 15 godina, došla mu devojka sa Instagrama o kojoj ne znaš ništa. Dva dana zatvoreni u sobi, a roditelji se ne pitaju kako to tudje maloletno dete provodi dva dana u kući nepoznatih, i onda....Dozvoliti detetu da radi sve sto hoće, nije primer dobrog vaspitanja.

  • Ja🥰

    17. april 2021 | 15:34

    Da li moguce da maloletnici spavaju jedni kod drugih kao momak i devojka!!! Nisam staromodna ali da li je zaista normalno da se dozvoljava deci da tako spavaju pored roditelja u istoj kuci u tim godinama..Imala sam i ja decka u tim godinama ali na pamet mi nije palo da prespavam kod njega niti on kod mene..Pa to je osnovno vaspitanje koje se nosi iz kuce.. Ja ne mogu da zamislim tu majku koja je dozvolila to svojoj devojcici a ni roditelje tog decaka.. Stvarno idemo ka kraju sveta..

  • Jagodinka Simonović

    17. april 2021 | 14:16

    Ne dižite paniku bez potrebe. Priča je jasna kao dan. Mala je verovatno trudna i kriju se deca. Zatvoreni u sobi kao mladenci na medenom mesecu i onda kažeš nestao je. Ja sam prvi put sa 22 godine provela sa dečkom 2 dana hahahaha stvarno nismo izlazili iz sobe ali roditelji su znali gde smo... a to je bilo pre manje od decenije pa vi vidite kakve nam generacije stasavaju sa 12 godina užas. Sudoma i gomora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA