≫ 

Starica koju je tukla ćerka na Karaburmi bila na samrti: Komšije kažu da to nije prva tragedija

Kako kažu, lekari Hitne pomoći su reanimirali staricu oko 45 minuta, dok je ćerka sedela sa policijom na stepeništu zgrade

  • 0
Porodična svađa, nasilje u porodici nad roditeljma starijima starcima, starac, starica, tuča, razdor, roditelji deca neslaganje Foto: Shutterstock

Užasne scene porodičnog nasilja dogodile su se jutros oko osam časova, u Danteovoj ulici na Karaburmi, kada je Žana P. (50) nanela je teške telesne povrede majci O.P. staroj oko 85 godina.

Kako mediji prenose, Žana, koja je inače psihijatrijski bolesnik, počela je da tuče svoju majku u stanu u kome su zajedno živele. Starica, da bi potražila pomoć, izašla je na terasu. Međutim, tu ju je ćerka oborila i počela da joj skače po glavi i ostavila je u lokvi krvi. Kako se navodi, policajci koji su ubrzo došli na poziv komšija, zatekli su staricu gotovo na samrti.

- To je bilo oko osam sati. Prvo se čula vika i kao da je neko kukao i dozivao pomoć, međutim, baš u tom trenutku je u ulici nestala struja i popalili su se neki alarmi, pa zbog njih nismo više ništa čuli. Tada je komšija izašao na terasu i video užasnu scenu. Pretpostavljamo da je baka istrčala na terasu kako bi dozvala pomoć, ali ćerka ju je oborila i onesvestila od udaraca- rekle su komšije za medije.

Policajci su Žanu pronašli iza zgrade, nije bežala niti se opirala. Kako komšije tvrde, zatečeni su i iznenađeni ovim incidentom, budući da Žana do sada nije bila agresivna, iako je nekad umela u prolazu da opsuje.

Kako kažu, lekari Hitne pomoći su reanimirali staricu oko 45 minuta, dok je ćerka sedela sa policijom na stepeništu zgrade. Starica, čija je glava od siline udaraca gotovo unakažena, se trenutno nalazi u bolnici.

Takođe, mediji su preneli da se pre nekoliko meseci u istoj zgradi dogodila tragedija, kada se jedan čovek, takođe pshijatrijski bolesnik za koga se tvrdi da je Žana u njega bila zaljubljena, ubio skočivši sa jedne zgrade.

Video: Negovateljka tuče nepokretnog 77-godišnjaka u rođenom domu: Sigurnosne kamere sve snimile

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA