≫ 

Tragedija kod Sremske Mitrovice: Udavio se dečak (10)

Dečak je sa još jednim drugom bio tog popodneva na jezeru, kada se okliznuo i upao u njega

  • 5
Decak se davi, davljenje, utapanje, spasavanje, ruka Foto: Shutterstock

U jezeru Manđelos nadomak Sremske Mitrovice u četvrtak oko 15 časova udavio se desetogodišnji dečak, a njegovo telo ronioci Žandarmerije izvukli su juče oko 18 časova, potvrđeno je "Novostima" iz Policijske uprave Sremska Mitrovica.

Kako nezvanično saznaje ovaj list, dečak je sa još jednim drugom bio tog popodneva na jezeru, kada se okliznuo i upao u jezero.

O detaljima ove tragedije znaće se više nakon uviđaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toyi

    23. april 2021 | 10:20

    Pocivaj sa najljepsim andjelima andjele mali!

  • Ivan

    23. april 2021 | 10:51

    Bas sal hteo da kontaktiram Telegraf i da napisu clanak o oprezu roditeljima gde su i sta im rade deca! Juce setam pored Dunava (Grocka) i lepo tabla pise : " Neuredjena obala , zabranjeno kupanje ." Gledam jel se iko setio da izvuce frizider koji je danima plutao u Dunavu... sedem na klupu i vidim lepo dva decaka u svetlo plavim majicama skacu po kamenju uz samu reku, traze rakove i skoljke.. U tom neka bakica sto seta psa upita ih sta rade , gde su im roditelji.. Deca kazu : " Mi smo sami dosli ,pustili nas roditelji pored Dunava pa ce neko doci po nas." Njih dvojica nemaju vise od 10 godina! Ja ustanem i odem jer los sam plivac za Dunav i ne bi se usudio da skocim, ne daj Boze dete da se oklizne. Rekao sam im da se paze reke,da ne ulaze u vodu i da je reka velika i opasna. Noge mi se od straha oduzele.. Pa ako moze redakcija da objavi jedan clanak cisto da roditeljima paznju skrene.. Pozdrav

  • Zorica

    23. april 2021 | 10:41

    Nedaj Boze nikome da sahrane dete!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA