Goranu Papiću ukinut pritvor

Bivši zamenik načelnika SBPOK-a je pod istragom zbog sumnje da je urgirao da policija odmah vrati privremeno zaplenjeni blindirani automobil od osumnjičenog vođe kriminalne grupe, Marka Miljkovića

  • 11

Goranu Papiću, bivšem zameniku načelnika SBPOK danas je Viši sud u Beogradu - ukinuo pritvor, navodi Pink.

Papić je pod istragom zbog sumnje da je urgirao da policija odmah vrati privremeno zaplenjeni blindirani automobil od osumnjičenog vođe kriminalne grupe, Marka Miljkovića.

Papić će se braniti sa slobode.

Podsetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović u okviru istrage koja se vodi protiv bivšeg zamenika načelnika SBPOK-a Gorana Papića zbog trgovine uticajem. Stefanović se u tužilaštvu zadržao nešto više od dva sata.

Stefanović je ispitan u svojstvu svedoka, na predlog odbrane Papića, koji se sumnjiči da je 15. aprila 2020. godine, posredovao i naložio da se odmah vrati blindirano vozilo koje je od njega tada privremeno oduzeto. Istog dana vozilo je vraćeno Miljkoviću.

Miljković je zajedno sa Veljkom Belivukom od februara pod istragom da je organizator kriminalne grupe koja se sumniči za ubistva, preprodaju droge, držanje oružja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA