≫ 

Detalji dramatične potere: Ovako je policija odgovorila na sulud potez vozača u Novom Beogradu

Policajac kome je život visio u koncu, ipak je ostao hladne glave i pucao je u gumu da bi zaustavio automobil

  • 15
Jurnjava Printskrin: Twitter/Babica Travica

Drama koja se 1. maja odrigrala u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu počela je jurnjavom, zatim se desio sudar, pucnjava, a pravim čudom i prisebnošću policajca sve se završilo bez žrtava.

- Policajac (24) i njegova koleginica, zaustavili su automobil na kružnom toku, na početku Ulice Ivana Ribara u novobeogradskom Bloku 51. Vozač je prvo poslušao naređenje i stao, policajcu su njegov izgled i ponašanje bili sumnjivi pa je prišao automobilu sa strane vozača čija su vrata bila otvorena. Tada naglo, vozač dodaje gas, policajac ostaje zakačen za automobili nastaje prava drama - navodi izvor Kurira.

Policajac kome je život visio u koncu, ipak je ostao hladne glave i pucao je u gumu da bi zaustavio automobil.

Vozač sa probušenom gumom nije mogao da nastavi dalje bekstvo i zaustavio se na travnjaku Ivana Ribara u smeru ka Savi, a on i suvozač su pobegli.

Na lice mesta su brzo došle druge patrole policije koje su krenule u poteru za vozačem. Policajac koji je visio na automobilu, prebačen je vozilom Hitne pomoći u bolnicu. Posle lekarskog pregleda ustanovljeno je, da je nekim čudom, prošao samo sa lakšim telesnim povredama.

- Policija je brzo identifikovala i uhapsila vozača, a onda je usledio novi šok. Za volanom je bio J. L. (17), maloletnik, koji je pri tome bio i pripit. On je uhapšen i danas je priveden u Više tužilaštvo u Beograde za maloletnike. Na teret mu se stavlja krivično delo napada na ovlašćeno službeno lice - navodi izvor Kurira.

Maloletnik će biti gonjen i za saobraćajne prekršaje, ali u svakom slučaju, sve je moglo da se mnogo gore završi i po njega i po policajce i po putnike u durgom automobilu na koji je naleteo. Povređeni policajac je postupio po pravilu i protiv njega neće biti pokrenut nikakav postupak zbog upotrebe oružja.

Video: Psić pobegao iz slupanog auta, napravio još veći zastoj na auto-putu, jurili ga i vozači i policija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    3. maj 2021 | 20:51

    I da je pucao u vozaca,opet bi postupio po pravilu

  • Ja

    3. maj 2021 | 21:39

    Da sam na mestu policajca,puco bi mu u kolena,pa da vidi.pa nek terete onda

  • dg

    3. maj 2021 | 20:50

    Zato se prvo traži od vozača da ugasi motor pa onda sve ostalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA