≫ 

Još jedna žrtva saobraćajke kod Niša: Posle vozača koji je bežao od policije, preminula i žena

Preminula žena je bila suvozač u vozilu “audi” kojim je upravljao njen suprug B.K. (61) na koje je “ševroletom” naleteo J.G. (28)

  • 16

Video: Osvanuo snimak pred stravičnu saobraćajku u Nišu: Bežao od policije ulicama, sudario se, pa poginuo

Nišlijka L.K. (53) preminula je jutros u niškom Univerzitetskom kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobila 1. maja u saobraćajnoj nesreći na putu Niš – Prokuplje kod sela Jugbogdanovac. Ona je bila suvozač u vozilu “audi” kojim je upravljao njen suprug B.K. (61) na koje je “ševroletom” naleteo J.G. (28). On je tokom bekstva od policijske potere krećući se iz pravca Niša, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa “audijem” koji mu je dolazio u susret. Tom prilikom na licu mesta stradao je J.G. dok su njegova devetnaestogodišnja devojka J.P. koja je sa njim bila u vozilu i oboje ljudi iz “audija” povređeni.

U niškom UKC potvrđeno je da je L.K. preminula jutros u devet sati te da se lekari i dalje bore za život njenog supruga.

- Pacijent je i dalje na mehaničkoj ventilaciji, ima teške povrede grudnog koša i unutrašnjih organa te kontuziju srca i pluća – rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Niška policija je tokom redovne saobraćajne kontrole pokušala da zaustavi “ševrolet” ali je vozač odbio da stane već je velikom brzinom nastavio da se kreće ka Prokuplju. Nekoliko policijskih patrola pratilo ga je do Jugbogdanovca kada je, nakon sudara sa “ševroletom”, “audi” završio u jarku.

Ustanovljeno je da je J.G. bežao od policije jer je za njim raspisana poternica Osnovnog suda u Aleksincu zbog teške krađe.

Pokojna žena bila je službenik “Aerodroma Srbije”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hes

    5. maj 2021 | 13:45

    Policajce koji su jurili i njihovog predpostavljenog na robiju.

  • dr.

    5. maj 2021 | 13:58

    Policija jurila begunca preko 20km i to sve kroz naseljena mesta moglo i mnogo gore da bude.Da li oni po pravilu sluzbe smeju tako da rade??? Ili su trebali da jave kolegama iz merosine da blokiraju put imali su vremena na pretek,ovako dva zivota izgubljena trece lice u teskom stanju a moglo je jos mnogo gore da bude!!!Podhitno smena uprave Niške Milicije i podhitno doskolovavanje/opismenjavanje svih pripadnika MUPa!!!!!

  • Realista

    5. maj 2021 | 15:06

    Blokade puta, udaranje u zadnji kraj auta da izgubi kontrolu na mjestima gdje nije naseljeno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA