≫ 

Uznemirujući detalji ubistva Amerikanca u Beogradu: Pozvali policiju i ispričali neuverljivu laž

Policajci su odmah posumnjali u njenu priču i pozvali pojačanje

  • 2
Pucnjava na Zvezdari, zvezdara, policija, uvidjaj, policajac Foto: Marko Jovanović

Osumnjičeni za ubistvo američkog državljanina Gavina Glima (54) iz Njujorka, V. Đ. (57), M. J. (38) i R. B. (35), navodno su čak osam sati bili u kući pored nepomičnog tela svoje žrtve, kog su, kako se sumnja, pretukli nasmrt pikslom, saksijama i sekirom.

Troje osumnjičenih uhapšeno je prekjuče zbog sumnje da su u noći između 3. i 4. maja ubili američkog državljanina u kući uhapšenog V. Đ. (57), u Ulici Veljka Dugoševića na Zvezdari u Beogradu. Oni su, kako se sumnja, pili sa Glimom, a tokom pijanke su se posvađali i potukli, piše Kurir.

- Policija nam je u utorak oko 11 sati zakucala na vrata i pitali su za neku Marinu. Objasnili smo im da takva osoba ne živi ovde, ali oni su bili uporni da je Marina sa ove adrese zvala policiju. Tada je iz komšijinog stana, koji je pored, izašla devojka kratke kose i rekla da je ona zvala 192 - pričaju komšije uhapšenog V. Đ.

Kako dodaju, ta Marina je policajcima rekla: "Uđite, imamo mrtvaka u kući."

- Policajci su počeli da je ispituju i rekla je da se taj čovek žalio na bolove u želucu i da je potom umro, kao i da je ona zvala Hitnu pomoć i policiju cele noći, ali da navodno niko nije hteo da dođe.

Policajci su odmah posumnjali u njenu priču i pozvali pojačanje.

- Osim nje su u kući bila i dvojica muškaraca. Kada su ušli, bilo je jasno da muškarac nije umro, nego da je pretučen nasmrt. Telo je bilo na ulazu, u hodniku kod vrata. Verovatno je hteo da pobegne od njih. Bio je bez majice, smrskane glave, unakažen i obliven krvlju - kaže sagovornica i nastavlja:

- Osumnjičena devojka je rekla da su tog čoveka, za koga se ispostavilo da je Amerikanac, upoznali u ponedeljak na okretnici autobusa 65. Rekla je da je on bio unezveren i da je vikao: "Help, help." Rekla je da su se sažalili i da su hteli da mu pomognu, pa su ga zato doveli kod V. Đ.

Policija je potom i Marinu i V. Đ. i tog drugog muškarca odvela sa lisicima.

Još uvek se utvrđuje pod kojim je okolnostima on završio kod njih u stanu.

V. Đ., R. B. (35) i M. J. (38) sumnjiče se za teško ubistvo.

Video: Zastrašujući snimak: Auto oborio motoristu, pa ga izbo nožem u grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antun pokatoliceni srbin

    6. maj 2021 | 07:54

    Uznemiravajuce je bilo kada su nas nato fasisti tri meseca bombardovali pobili, potrovali I unistili privredu o tome pisite

  • P

    6. maj 2021 | 16:34

    Pa zar nismo zveri divljaci.Me mrze nas ni za Stambolic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA