≫ 

Uhapšen muškarac iz Majdanpeka: Krao iz radnje nameštaja šta je stigao, ranije izazvao požar

M. J. se sumnjiči da je, u proteklih nedelju dana, polomio kamere na jednoj prodavnici boja, lakova i elektro opreme, a zatim pokušao da provali unutra

  • 1
Hapšenje, lisice Foto: Pixabay.com

Policija u Majdanpeku uhapsila je M. J. (34) iz tog grada koga su zatekli noćas kako iz jedne prodavnice nameštaja, u koju je prethodno provalio, iznosi ukradeni monitor, mobilni telefon, post terminal, resiver za snimanje i ruter za internet, saopštio je danas MUP.

On je, kako se sumnja, i pre nekoliko dana ušao kroz otvoren prozor u stan u kome boravi kineski državljanin i sa stola ukrao lap top čija se vrednost procenjuje na oko 85.000 dinara.

M. J. se sumnjiči da je, u proteklih nedelju dana, polomio kamere na jednoj prodavnici boja, lakova i elektro opreme, a zatim pokušao da provali unutra, kao i da je polomio kvaku na vratima pomoćnog objekta pravoslavne crkve u koji takođe nije uspeo da uđe.

On se tereti i da je ušao u napuštenu sobu samačkog hotela i opuškom cigarete izazvao požar, čime je pričinio štetu od oko 140.000 dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tešku krađu, krađu, dve teške krađe u pokušaju i izazivanje opšte opasnosti, M. J. je po nalogu Osnovnog javnog tužilalaštva u Negotinu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    7. maj 2021 | 11:39

    U rudnik da kopa, da utroši tu snagu koju koristi nanošenjem štete drugima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA