≫ 

Dramatičan snimak hapšenja u podzemnoj garaži u Filmskom gradu: Kod mladića nađeno 45 kg marihuane

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

  • 13

Pripadnici policije, Uprave kriminalističke policije, u okviru akcije "Gnev" zaplenili su oko 45 kilograma marihuane i oko 500 grama kokaina i uhapsili L. Đ. (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje, promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u beogradskom naselju Filmski grad, u podzemnoj garaži, pregledom osumnjičenog i vozila koje koristi pronašla 6 paketa sa marihuanom.

Daljim radom, u "štek" stanu pronađeno je 42 paketa marihuanom težine, četiri paketa kokaina i improvizovana eksplozivna naprava.

Pretresom drugih stanova koje je koristio osumnjičeni na području Beogradu, pronađene su folije za pakovanje, elektronske vagice za precizno merenje, kao i veća količina dinara i stranog novca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    7. maj 2021 | 09:09

    Sve bi ovo bilo sjajno da policija ponovo ne vrati na ulicu tu drogetinu. A malog bandita odvaliti sa 20 godina robije, pa kad izadje sa 40 nek se zapita gde mu prodje mladost.

  • Boske100

    7. maj 2021 | 10:07

    Ovaj što leži, skoro kao Jordan logo 🤣

  • Sima

    7. maj 2021 | 09:40

    Za ove treba da važi robija od minimum 5 godina, a za konzumente 2, pa da vidimo ko će se hvatati te travuljage.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA