≫ 

Odloženo suđenje za ubistvo Mileusnića zbog odsustva branioca: Obavestio sud da je zaražen koronom

Ðurović je u februaru 2020. godine na početku suđenja, negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo nožem Mileusnića

  • 10
Miloš Mileusnić, Nedjeljko Đurović Foto: Telegraf, Nedjeljko Đurović/Facebook

Suđenje Neđeljku Đuroviću (31) povodom optužbi za ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 27. maj.

Do odlaganja je došlo zbog izostanka Ðurovićevog branioca, koji je dopisom obavestio sud da je pozitivan na virus kovid 19.

Ðurović je u februaru 2020. godine na početku suđenja, negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo nožem Mileusnića.

Uhapšen je ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina do 40 godina zatvora.

Prema pisanju medija, Đurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Beogradu, gde su mu roditelji kupili stan.

Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasa

    7. maj 2021 | 13:23

    Mogao bih da se kladim da je advokat lažirao test na koronu. Pojedini advokati su mnogo gori od svojih branjenika.

  • Qm®

    7. maj 2021 | 13:17

    Zar opet?! Pa ovo naše pravosuđe je sramota nad sramotama.

  • Enis Patuljak

    7. maj 2021 | 16:09

    Botovi Dijanini znaju svi da nije Nedja.Lose ste se raspitali u katastru nema stana u bgd a lk mu je na Po.Kako su cetri sata pre hapsenja znali gde zivi.Tata je odradio i bgd policijui sada sve zna.I urgentni centar.Bog vam bio na pomoci kada se sazna istina.U C.Z svi znaju ko nije voleo ZABRANENE tada.Prica vam je prsla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA