≫ 

Detalji porodične tragedije u Novom Pazaru: Sin osumnjičen da je ubio majku, i ranije bio nasilan

Policija je B. N. uhapsila nedaleko od kuće.

  • 0
Hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Shutterstock

Policija u Novom Pazaru uhapsila je B. N. (43) zbog sumnje da je u subotu uveče, sa više uboda nožem u leđa usmrtio majku Kimetu (75).

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u novopazarskom naselju Selakovac, a pretpostavlja se da je B. N. majku napao na spratu, ubadajući je u leđa, dok su se u prizemlju nalazili njegov brat i snaha, javljaju Novosti.

- Snaha ga je videla kako noseći nož silazi niz stepenice i izlazi iz kuće. Otrčala je na sprat i videla povređenu Kimetu. Pozvala je Hitnu pomoć, a lekari su pola sata pokušavali da je reanimiraju, ali bez uspeha - priča naš izvor iz istrage.

Policija je ubrzo došla na mesto tragedije i uhapsila B. N. uhapsila, nedaleko od kuće.

Stanovnici Selakovca su u potrešeni, ali ni i iznenađeni, budući da tvrde da je B.N. i ranije bio sklon nasilju, da je maltretirao članove porodice, a najviše majku i da je nekoliko puta privođen.

- Protiv njega je podnošeno više prijava zbog nasilja u porodici, a često bi ih majka povlačila u želji da ga zaštiti - rekle su komšije.

Po nalogu nadležnog tužioca, B. N. je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio ubistvo.

- Otvorena je istraga i naloženo psihijatrijsko veštačenje. Ukoliko se utvrdi da je bio uračunljiv prilikom izvršenja zločina, biće mu suđeno kao zdravoj osobi, a ukoliko ne, onda će biti upućen na lečenje u neku od ustanova zatvorenog tipa - navedeno je.

Takođe, komšije tvrde da ovo nije prva tragedija koja je zadesila ovu porodicu, budući da je u jesen 2015. godine na periferiji Novog Pazara nestao Kimetin suprug, Džeko.

Njegovo telo pronađeno je u proleće 2016. kada se sneg otopio, u šumi iznad izletišta Pazarište, a istraga je pokazala da na njemu nije bilo tragova nasilja.

Video: Majci zario nož u srce, pa mirno gledao uviđaj: Izbo roditelje nakon svađe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA