≫ 

Snimak iz tajne sobe u Belivukovoj kući: Na mašini za mlevenje nađeni tragovi DNK različitih žrtava

Prema njegovim rečima, ova „ubilačka grupa“ ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mlela njihove ostatke

  • 26

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

- Nijedan zločin klana Belivuk - Miljković neće ostati nerasvetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana - istakao je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, ova „ubilačka grupa“ ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mlela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Video: U pratnji 22 vozila, blokirana cela trasa od Makiša do Ustaničke ulice: Belivuk i ekipa u tužilaštvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    10. maj 2021 | 10:24

    Za ovakve idiote smrtnu kaznu uvesti .. Drzava je previse blaga prema ovim bolesnicimaa .....

  • Somborac

    10. maj 2021 | 11:35

    U suštini, svaka druga kazna, osim iste te mašine, bi bila uvreda za civilizaciju

  • El maestro

    10. maj 2021 | 10:49

    Zasto nisu uhapseni pre svega sto su uradili? Znali ste da to nisu normalni i posteni ljudi i da rade nezakonite stvari, sta se cekalo? Da izmasakriraju ljude? Nula drzava, ovde samo ucenjeni, placeni i prevareni ovo podrzavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA