≫ 

Kobna svađa zbog bandere na groblju: Zoran iz gepeka potegao kuhinjski nož i izbo Slobodana nasmrt

Platio glavom zbog bandere koja na groblju nikome ne smeta duže od 50 godina

  • 11
Suvo Selo, ubistvo

Foto: D. Grujić

Slobodan N. (56) iz Suvog Sela, kod Vladimiraca preminuo je u šabačkoj bolnici nakon što ga je u nedelju veče nožem više puta ranio Zoran K. (77) iz istog sela. Nesrećni čovek je iskrvario na putu do bolnice i podlegao povredama uprkos naporima lekara da mu spasu život.

Zoran K. je brzo uhapšen i u toku dana biće priveden u Tužilaštvo.

Po nalogu višeg tužioca Zorana Obradovića policija obavlja intenzivnu istragu saslušavajući očevice.

Telegraf.rs saznaje da su saslušani svi očevici koji su sinoć bili pred kućom predsednika Mesne zajednice Petra N., gde se ubistvo dogodilo. Navodno, bilo je više meštana ovog sela koji su razgovarali o problemima uređenja njihovog sela. Kada se povela rasprava o uređenju seoskog groblja i kada je spomenuta bandera na groblju, Slobodan i Zoran su prvo razmenjivali žučne reči, a onda je Zoran iz gepeka svog automobila izvadio kuhinjski nož i sa više udaraca u stomak teško ranio Slobodana.

Teško povređen, Slobodan je pešice krenuo svojoj kući udaljenoj pedesetak metara. Sinovac ga je presreo i prevezao do Doma zdravlja u Vladimircima, odakle je hitno transportovan u bolnicu u Šapcu.

U selu su užasnuti tragedijom kakvu ne pamte, ali malobrojni meštani beže od novinara i ne otkrivaju detalje. O Slobodanu govore kao poštenom i vrednom domaćinu koji nije bio kavgadžija i ne veruju da je platio glavom zbog bandere koja na groblju nikome ne smeta duže od 50 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    10. maj 2021 | 14:43

    Па он га је избо пред мештанима и нико да га одбрани а при том нити да га одвезе у болницу Читам да беже ид новинара Сви би ви мени били саслушани јер сте саучесници

  • Kursadžija

    10. maj 2021 | 14:05

    Ludilo među ljudima, naša posla ali gledajući ima toga svugde

  • JA

    10. maj 2021 | 14:15

    Oko gluposti da ubijes nekoga... 🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA