≫ 

Vučić o ubistvu vođe Alkatraza: Biće iznenađenje da vidite ko je ubio tog gospodina Kiću, mi znamo

Kako je najavio, javnost će uskoro saznati ko je ubica

  • 23

Ljubomir Kića Marković (39), vođa navijačke grupe Partizana Alkatraz, ubijen je 2. novembra 2019. godine u Ulici Grčića Milenka u Beogradu, kada ga je nepoznati napadač izrešetao ispred balona za fudbal. Za njegovo ubistvo niko nije odgovarao, a predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je danas da će biti iznenađenje kada javnost sazna ko je ubica.

- Biće iznenađenje da vidite ko je ubio tog gospodina Kiću, videćete uskoro, mi operativno znamo ko je ubio Kiću. Saznaće to i javnost, samo da mi prikupimo dovoljno dokaza. Znamo i ko je izvršilac i ko je nalogodavac. Saznaćete uskoro - rekao je Vučić.

Podsetimo, maskirani napadač prišao je Markoviću, koji je 2017. izašao iz zatvora gde je robijao zbog ubistva francuskog navijača Brisa Tatona, nakon što je izašao iz balona za fudbal, a likvidaciju su snimile kamere.

Pojurio ga je i pucao u njega osam puta. Marković je pokušao da se odbrani, izvukavši pištolj koji mu je bio za pojasom, ali nije uspeo da ga upotrebi. Pištolj je imao kod sebe jer je navodno slutio šta mu se sprema.

Sahranjen uz pesmu i crni dim

Sahranjen je na Novom groblju u utorak 5. novembra, a na večni počinak ispratilo ga je više od 500 ljudi, među kojima su članovi porodice i prijatelji. Najveći broj bili su njegovi prijatelji sa tribine, navijači Partizana, čiji je vođa bio ubijeni Marković.

Oni su ga na večni počinak ispratili uz pesmu i crne dimove.

Grobari su objavili snimak sa sahrane, gde su lica zamućena, ali se može primetiti emocija kod mnogih od njih, koji su tokom pesme pokazivali ka nebu, dok su pevali "Gore na nebu, armija prava", kojom se navijači Partizana oprostili od Kiće.

Video: UZNEMIRUJUĆI VIDEO Trenutak kada je likvidiran vođa navijača Kića Marković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    13. maj 2021 | 14:12

    Javnost će uskoro saznati ko je ubica.

  • Nenad

    13. maj 2021 | 12:44

    Jasna poruka države da će raditi svim silama na rešavanju svakog zločina i da neće biti milosti prema kriminalcima.

  • Nemanja

    13. maj 2021 | 11:58

    Verujem da će počinitelj biti pronadjen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA