≫ 

Dve noćne akcije beogradske policije: Zaplenjeni kokain i arsenal oružja, uhapšene 3 osobe

Svi uhapšeni će biti privedeni u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

  • 0

Policija u Beogradu, u dve odvojene akcije, zaplenila je oko 2,5 kilograma čistog kokaina, oko 51 gram heroina, pištolj, revolver, automatski pištolj, 214 komada municije i uhapsili tri osobe.

Policija je uhapsila I. D. (36) i u kući u Sopotu koju koristi pronašla oko 2,5 kilograma kokaina i elektronsku vagicu sa tragovima ove opojne droge.

- U drugoj akciji, uhapšeni su V.T. (36) i N. T. (31). Pregledom V. T. policijski službenici su pronašli novac u domaćoj i stranoj valuti, dok su pretresom stana na Paliluli u kojem neprijavljeno živi pronašli manju količinu heroina - navodi se u saopštenju MUP-a.

U drugom stanu na Čukarici koje koriste V.T. i N. T. policija je pronašla oko 50 grama heroina, dva kilograma smese za uvećanje mase opojne droge, elektronsku vagicu i mikser sa tragovima heroina, pištolj, revolver, automatski pištolj „škorpion“ i 214 komada municije različitog kalibra.

- Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok se V.T. i N. T. sumnjiče i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - dodaje se u saopštenju MUP-a.

Oni će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA