≫ 

"Gde su snimci i ostale stvari": Saša (40) pronađen sa malo odeće i bos, otac mu posvetio tužne reči

Nestanak prijavljen 28. aprila, telo pronađeno 2. maja

  • 4
Saša Jevremović

Foto: Privatna arhiva

Uzrok smrti Saše Jevremovića (40) iz Beograda, za kojim se tragalo od 28. aprila, a o čijoj je smrti porodica obaveštena juče, još uvek je nepoznat. Prema rečima Sašinog oca Slobodana, mladi čovek pronađen je ispod mosta Gazela na novobeogradskoj strani.

- Telo je pronađeno na terenu JKP "Parking servisa", 2. maja. Na sebi je imao malo odeće, bio je bos. Ostale stvari nisu nađene - kazao je Darko za Telegraf.rs navodeći da je uzrok smrti neutvrđen, te da će rezultati tokskologije pristići za oko mesec dana.

Kako nam je rekao, u toku je priprema sahrane, za koju veruje da će se održati u utorak, na groblju Lešće.

- Pored njegove mame - dodao je.

Sašina majka inače je, već smo pisali, preminula 2015. godine, što ga je tada duboko pogodilo. Tom prilikom otac nam je rekao i da je Saša bio vrlo religiozan, te da je redovno čitao Sveto pismo, da je vikendima obilazio verske objekte i fotografisao ih.

Rekao nam je i da je 28. aprila iz stana na Terazijama izašao u uobičajeno vreme, kada inače odlazi na posao. Otac je čuo zvuk zatvaranja vrata u 6.15. Te večeri Saša se nije vratio kući, a otac je zvao portira firme u kojoj je radio. On mu je kazao kako se na poslu nije ni pojavio. Isto je potvrdila jedna Sašina koleginica.

Te večeri oko 22 sata, kazao nam je, prijavio je nestanak. Sutradan je otišao u policiju da dopuni podatke i od tada o sinu nije dobio više službenih informacija.

- Ja sam molio policiju da pregleda sigurnosne kamere. Naša zgrada ima dve kamere, pored nas susedna zgrada je banka, isto ima jednu kameru. Terazijska česma isto ima veliku kružnu policijsku kameru. Da se bar vidi kojim pravcem je krenuo - rekao nam je otac pre samo dva dana.

Otac tuguje za sinom, dodatno uznemiren nepotpunim podacima o Sašinoj smrti.

- Gde su snimci kamera? Gde su njegove ostale stvari? Puno pitanja, za mene ojađenog oca previše - kazao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inter

    14. maj 2021 | 22:34

    Koliko mi je zao kada procitam ovako nesto ne umem da opisem..😔

  • Minaaa

    15. maj 2021 | 07:49

    Žalosno tužno 😭

  • Zajic Tamara

    16. maj 2021 | 08:30

    Nazalost naseg Sasu vise nista ne moze vratiti😪🙏❤ Ali netko nesto mora uciniti,istina se mora znati Moramo pomoci drugoj djeci🙏 Hvala svima,koji nam daju podrsku u tome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA