Treća žrtva saobraćajke kod Prokuplja: Preminuo muškarac kojeg je udario begunac od policije

B. K. je izgubio bitku za život 9 dana nakon što mu je u niškoj bolnici preminula supruga L. K. (53)

  • 3
Jugbodanovac, saobraćajka, saobraćajna nesreća

Printskrin: Nisnocu_official

Nišlija B. K. (61) koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 1. maja na putu Niš - Prokuplje kod sela Jugbogdanovac, podlegao je povredama u niškom Univerzitetskom Kliničkom centru.

- Pacijent je preminuo noćas u 1.04 sati, i pored izuzetnih napora lekara koji su pokušavali da mu spasu život. On je u našu ustanovu primljen u veoma teškom stanju i sve vreme je bio životno ugrožen. Bio je na  mehaničkoj ventilaciji zbog teških  povreda grudnog koša i unutrašnjih organa te kontuzije  srca i pluća - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

B. K. je izgubio bitku za život 9 dana nakon što mu je u niškoj bolnici preminula supruga L. K. (53) koja je sa njim bila u vozilu "audi" na koje je "ševroletom" naleteo J. G. (28). On je tokom bekstva od policijske potere krećući se iz pravca Niša, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa "audijem" koji mu je dolazio u susret. Tom prilikom na licu mesta stradao je J. G. dok je njegova devetnaestogodišnja devojka J. P. koja je sa njim bila u vozilu povređena.

Niška policija je tokom redovne saobraćajne kontrole pokušala da zaustavi “ševrolet” ali je vozač odbio da stane već je velikom brzinom nastavio da se kreće ka Prokuplju. Nekoliko policijskih patrola pratilo ga je do Jugbogdanovca kada je, nakon sudara sa "ševroletom", "audi" završio u jarku.

Ustanovljeno je da je J. G. bežao od policije jer je za njim raspisana poternica Osnovnog suda u Aleksincu zbog teške krađe.

Video: Osvanuo snimak pred stravičnu saobraćajku u Nišu: Bežao od policije ulicama, sudario se, pa poginuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niss

    14. maj 2021 | 17:53

    Nek mu je laka zemlja. Gospodin. A doticnoj policiji koja je jurila coveka u smesnom automobilu sa 12 vozila bih momentalni otkaz. Sramota i tuga velika. Stidi se milicijo

  • Top

    14. maj 2021 | 17:28

    Svasta. Zbog teske kradje i policijske potere, cetiri zivota ugasena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA