Bole reči žene pecaroša kog je ubila struja: Neka bude primer koliko brzo možemo da izgubimo bližnje

Čovek je stradao u nedelju oko 19 časova kada je u trenutku nepažnje zamahnuo pecaroškim štapom i tom prilikom zakačio električne kablove

  • 3

Klarisa Sokola (30), supruga poginulog pecaroša Čabe S. (31) iz Gornjeg Brega kod Sente, bolnim se rečima se obratila prijateljima na Fejsbuku potresnom porukom, uz zahvalnost na njihovoj pažnji i podršci u teškom periodu za porodicu.

- Dragi svi, koji ste saučešćem pokušali da ublažite našu bol, značilo nam je, jer smo videli ljudsku dobrotu. Hvala svima od srca. Nažalost, život je veoma krhak. Neka Čaba bude primer svima nama, koliko brzo možemo da izgubimo bližnje. Zato treba svakog dana da im pokažemo koliko ih volimo. Ožalošćena porodica - napisala je Klarisa.

Njen muž Čaba stradao je u nedelju oko 19 časova kada je u trenutku nepažnje zamahnuo pecaroškim štapom i tom prilikom zakačio električne kablove kod crpne stanice. Nesreća se desila na kanalu u Gornjem Bregu gde je porodica rado odlazila.

- Kretali smo kući i tada je Čaba izvadio pecaljku, a kada je zamahnuo, dodirnuo je električne kablove. Odjednom je samo puklo i on se srušio na zemlju. Pozvala sam hitnu pomoć, koja ga je dva puta uspešno vraćala u život, ali je treći put bio bezuspešan i nije mu bilo pomoći. Napon je bio mnogo visok - izjavila je plačnim glasom Klarisa posle neseće.

Čaba je trebalo sa suprugom da proslavi 7 godina braka, a stradao je dve nedelje pre 24. maja, kada su zajedno planirali da obeleže godišnjicu. Radio je ugradnju PVC stolarije, a pored pecanja, strast su mu bili i papagaji.

Često je organizovao humanitarne akcije u kojima je prikupla novac za lečenje bolesne dece. Sahranjen je u 11. maja na groblju u Gornjem Bregu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA