≫ 

Pucnjava u Bačkoj Palanci: Ranjen mladić star 18 godina, uhapšeni napadači

Do okršaja je došlo večeras oko 20 sati

  • 4
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija

Foto: Shutterstock

U Bačkoj Palanci je večeras oko 20 časova ranjen mladić star 18 godina, piše portal 021.rs. Novosadska policija uhapsila je dvojicu mladih napadača koji su večeras oko 20 sati u Bačkoj Palanci pucali na osamnaestogodišnjeg mladića, ranivši ga u nogu.

Kako nazvanično saznaje 021.rs, ranjeni mladić je zadobio prostrelnu ranu i nalazi se van životne opasnosti i Hitna pomoć ga je prebacila u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Prema do sada dostupnim informacijama, na ulici u Bačkoj Palanci, ranjenom mladiću prišla su dvojica mlađih muškaraca i jedan od njih je izvadio pištolj i pucao.

Nakon pucnjave su pobegli, a policija je sa više patrola iz Bačke Palanke, kao i onih koje su upućene iz Novog Sada i iz drugih mesta, krenula u potragu za napadačima. Oni su identifikovani i uhapšeni u toku večeri.

Video: Uznemirujuće: Snimak ubistva iz Kragujevca, ispaljeno čak osam hitaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    15. maj 2021 | 23:02

    Koja po redu..još malo ima da prestignemo prestonicu.. Naša draga policija treba da primeni vaspitno-popravne mere sad kada je uhvaćen delikvent..

  • Bonko

    16. maj 2021 | 00:54

    Ta Backa Palanka sve crna hronika,uzas koliko los narod tamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA