Komšije u Loznici zatekle užasan prizor: Čovek nađen mrtav, njegovo telo u fazi raspadanja

Čovek se navodno nije četiri - pet dana javljao jednoj sugrađanki sa kojom je uobičajeno kontaktirao skoro svakodnevno preko SMS poruka

  • 1
Samoubistvo, les, Ubistvo, mrtvo telo,  policijski uviđaj, baka zena

Foto-ilustracija: Shutterstock

Muškarac S. Ć. (63) iz lozničkog baraka naselja Lagator, koji je sam živeo u jednom od stanova, nedaleko od Opšte bolnice, pronađen je juče u fazi raspadanja.

Čovek se navodno nije četiri - pet dana javljao jednoj sugrađanki sa kojom je uobičajeno kontaktirao skoro svakodnevno preko SMS poruka, pišu Novosti.

Kada je žena videla da se ne javlja, bilo joj je sumnjivo, uputila se ka naselju u kome je živeo i odlučila da ga potraži, pošto ni komšije ništa nisu znale o njemu.

- Vrata su bila zaključana, ali pošto je reč o trošnoj baraci, uspeli smo lako da ih otvorimo, uz malo jači udar na njih - rekli su sagovornica Novosti i jedan od komšija.

Oni su zajedno ušli unutra i videli njegovo beživotno telo, u kuhinji. Prizor je bio užasan, a širili su se i neprijatni mirisi.

Odmah je pozvana policija i mrtvozvornik, koji je konstatovao smrt. Pretpostavljalo se da je pokojnik ležao mrtav desetak dana.

Kako je navedeno, S. Ć. bio je miran i fin čovek i sa svima se lepo slagao. Nije se žalio da ima težih zdravstvenih problema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA