≫ 

Aleksa (26) je pre smrti objavljivao slike sa slavlja: Veselje se završilo tučom i gašenjem života

Još se utvrđuje na koji način je mladić povređen, da li ga je neko udario ili je sam pao i udario glavom od beton

  • 23
Stojmenović Aleksa Printskrin: Instagram/_alexaa_33

Mladić Aleksa S. (26), koji je preminuo u niškom UKC od posledica povreda, koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima na rođendanskom slavlju u jednom restoranu u Aleksincu, na društvenim mrežama je objavljivao fotografije sa ovog veselja.

Kako se na njima vidi, Aleksa je nasmejan uživao u društvu i slavlju, ni ne sluteći da će mu to biti poslednje u životu.

Veselje se završilo gašenjem jednog mladog života.

Nesrećni mladić je živeo sa bakom i dekom u Aleksincu.

Kako saznaje Telegraf.rs, Aleksa je radio u jednoj prodavnici. U slobodno vreme je trenirao fudbal. Majka nesrećnog mladića radi u Švedskoj.

Intervenisala policija

Kako smo ranije saznali, policija je sinoć oko 20 sati intervenisala nakon što joj je prijavljena tuča.

- Policija je oko 20 časova imala prijavu teške telesne povrede. Mladić je prebačen u Klinički centar u Nišu, a policija intenzivno radi na rasvetljenju slučaja - rečeno je ranije za Telegraf iz MUP-a.

- Mladić je bio u besvesnom stanju, nekoliko gostiju restorana je pokušavalo da mu pomogne. Mada nije imao vidljivih povreda, dijagnostikom je ustanovljeno da ima krvarenje u mozgu zbog čega je životno ugrožen. Nakon što mu je prva pomoć pružena u aleksinačkoj bolnici, transportovan je na dalje lečenje u niški Univrzitetski klinički centar - kazali su ranije naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Još se utvrđuje na koji način je mladić povređen, da li ga je neko udario ili je sam pao i udario glavom od beton. Policija radi na rasvetljavanju događaja a obavešteni su i Osnovno tužilaštvo u Aleksincu i Više javno tužilaštvo u Nišu s obzirom na to da je među gostima bilo i maloletnih lica koji podležu nadležnosti ove pravosudne institucije.

Kako je rekla rođaka stradalog mladića, na proslavi je u jednom trenutku došlo do sukoba među mladićima.

- Aleksa je izvukao deblji kraj i izbačen je iz restorana na pločnik. Neko je potom pozvao njegovu rođaku koja je lekar u aleksinačkoj bolnici, koja je pokušala da ga reanimira, ali je bio u takvom stanju da su morali odmah da ga prebace u niški Klinički centar - kaže rođaka za Novosti.

Ivica Ilić, kolega sa posla stradalog mladica kaze da mu je strašne vesti javila Aleksina baka.

- Pozvala me je jutris oko 8, da mi javi da je povređen i da neće doći na posao. Ubrzo mi se opet javila, rekla mi je plačući da ga više nema. Ovde je radio pet, šest godina, divan momak, sportista. Nije pušio, retko je pio. Mnogo je i meni teško, hteo sam da zatvorim radnju, ali opet mi je lakše da ovaj dan podnesem sa ljudima, nego sam -  kazao je Ilić.

Video: Tuča ispred kafane u Novom Sadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    17. maj 2021 | 12:07

    Tuga, tuga. Ovako mlad momak da ode sa ovoga sveta. Neka te andjeli cuvaju. Sta reci. Pretuzno.. 😪

  • Ja

    17. maj 2021 | 12:09

    Duša me boli zbog izgubljenog mladog života. Šta treba da se desi da se veselje pretvori u tragediju? Dokle više ta obest i bahatost?

  • Aha

    17. maj 2021 | 12:26

    Sumnjiv mi je ovaj što je otkucao minus. ili ima udela ili je totalni idiot kada na ove komentare kuca minus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA