Podignuta optužnica protiv osmorice iz Šida osumnjičenih da su pretukli mladiće u Novom Sadu

Momke koji su izlazili iz lokala napalo je nekoliko mladića

  • 0
masovna Tuča Novi Sad Printskrin: Twitter/boo_maryna

Protiv osam osoba iz Šida, koji se terete da su 20. februara u centru Novog Sada napali D. M. iz Vajske i N. Š. iz Čuruga, koji su tom prilikom teško povređeni, dok je M. P. zadobio lakše povrede, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu.

Optužnica je, kako navode u Tužilaštvu, podignuta protiv B. D., L. M. i N. B. kojima se na teret stavlja pokušaj teškog ubistva. Ostala petorica optužena su za nasilničko ponašanje.

- Okrivljenima se na teret stavlja da su 20. februara u Novom Sadu u Ulici Laze Telečkog, ispred ugostiteljskog objekta "Lazin sokak" u grupi zlostavljali i bili nasilni prema više osoba. U ovom događaju teško je povređen D. M. koga su pokušali da ubiju okrivljeni L. M. B. D. i N. B. dok je okrivljeni B. D. pokušao da ubije D. M. N. Š. i P. M. zadajući im oštrim predmetom ubodne rane po telu - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Strašan događaj zabeležile su kamere video-nadzora koje su postavljene u ulici gde se sve odigralo.

Nakon toga se snimak pojavio na društvenim mrežama.

Momke koji su izlazili iz lokala napalo je nekoliko mladića. Jedna od žrtava dobila je teške udarce. Udarali su je pesnicama, oborili su je na zemlju i dok je ležala šutirali su je u glavu u i telo.

Video: Tuča ispred kafane u Novom Sadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA