≫ 

Muškarac pucao na svadbi u Resniku, metak pogodio fotografkinju: Odali ga snimci sa proslave

Protiv lica G.P. (50) će biti podneta prijava zbog krivičnog dela lažno prijavljivanje

  • 6
Pucanje, svadba, pištolj

Foto: Pixabay

Muškarac Z.P. (48) koji je u subotu pucao na svadbi u Resniku, kada je povređena fotografkinja A. M. (48), uhapšen je juče, rekli su za Telegraf.rs iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

- Naime, nakon događaja prijavljen je muškarac G.P. (50) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti na štetu oštećene A. M, koja je zadobila lake telesne povrede - rečeno je.

Dalje, navodi se da je pravi krivac utvrđen dostavljanjem snimka sa telefona oštećenoj.

- Nakon što su oštećenoj dostavljeni snimci sa telefona, iz kojih se vidi da je najpre pucao u vazduh muškarac Z.P. (48), a zatim se metak odbio o trotoar i pogodio oštećenu u predelu kuka, isti je dostavljen policijskim službenicima, a zatim tužiocu, te je juče uhapšeno lice koje je zaista pucalo i to je muškarac Z.P. (48) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Izazivanje opšte opasnosti, koji će danas biti priveden zameniku javnog tužioca u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu - saopštili su iz tužilaštva.

A. M. je zadobila prostrelnu ranu, koja se tretira kao laka telesna povreda.

Kao krivac za ovaj događaj prvo se prijavio brat osumnjičenog G.P. (50). Protiv njega će biti podneta prijava zbog krivičnog dela lažno prijavljivanje.

Video: Zoljom skidali jabuku na svadbi: Skandalozni snimak o kome bruji Srbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA