≫ 

Pronađeno beživotno telo policajca osumnjičenog da je ubio Anu iz Valjeva

Ubijena žena je bila razvedena i majka dvoje maloletne dece

  • 23
Valjevo, mesto ubistva, Ana I. Foto: Va media info

Policajac M.M. (52), osumnjičen za ubistvo Valjevke Ane Ilić (34), nešto posle podneva pronađen je mrtav, a pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo. Policija je njegovo beživotno telo pronašla na poligonu na Petom puku, piše Va media.

Ubistvo se dogodilo u naselju Peti puk, a nesrećna žena je ubijena kada je krenula na posao, u valjevsku fabriku „Gorenje“.

Sumnja se da je ubistvo počinio njen bivši emotivni partner M.M., kome je zbog porodičnog nasilja izrečena mera zabrane prilaska.

Žrtva je u dva navrata prijavljivala bivšeg partnera zbog nasilja i proganjanja.

Ubijena žena je bila razvedena i majka dvoje maloletne dece.

Ana Ilić, Valjevo BLUR Foto: Va media info

Ubistvo se dogodilo u ponedeljak oko 5.30 časova ispred zgrade gde je nekoliko poslednjih meseci žrtva živela sa maloletnim sinom. Prema nezvaničnim informacijama, kada je A. I. krenula na posao, ubica je sačekao ispred zgrade i usmrtio na licu mesta.

M. M. je prvi put uhapšen u decembru 2019. godine zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje. Kako je tada navedeno u saopštenju policije, on je proganjao tridesetdvogodišnju ženu sa kojom je bio u emotivnoj vezi, pratio je svojim vozilom, presretao, pozivao telefonom i slao joj poruke. Takođe se sumnja da je na silu ušao u njeno vozilo i preteći joj tražio da obnove vezu.

Iako je Tužilaštvo tada tražilo, nije mu određen pritvor nego je pušten da se brani sa slobode. Prema dostupnim informacijama A. I. je tada odustala od gonjenja.

Ponovo je uhapšen pre tri meseca jer ju je, kako pišu kolubarske.rs tukao i maltretirao A. I. Tada mu je određeno zadržavanje do 48 časova, suspendovan je iz službe i ostavljen bez značke i oružja. On je u februaru ove godine sklopio sporazum o priznanju krivice i osuđen je na kaznu od pet meseci zatvora na tri godine uslovno, i doneta mu je mera zabrane prilaska žrtvi na tri godine.

Video: Kako prepoznati nasilje kod partnera, pre nego što bude prekasno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licno ja

    18. maj 2021 | 12:58

    Oduzeti nekome zivot, oduzeti deci majku, roditeljima cerku.... oci su mi pune suza, u grlu knedla... sedim u holu jednog suda, gde se bori za pravdu, a citam ovu nepravdu...

  • Lord

    18. maj 2021 | 12:55

    Pa da,pandur,dosudjena mu uslovna kazna,tog sudiju bih ja nesto priupitao u cetiri oka...

  • Mijo

    18. maj 2021 | 13:36

    Po meni je ovo čisti kukavičluk, ubiti ženu jer te više neće ? Okreni novi list, i idi dalje jer, "žena ima, ne zna im se broj..."...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA