≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mali Kića pretučen i izboden u sačekuši u Kragujevcu: Krimi grupa ga napala nožem, palicom i sekirom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lokalni medij navodi kako su napadači najpre udarili autom u auto u kom se vozio mladić

  • 9
Andrija Jevremović, Mali Kića Foto: Instagram/andrijajevremovic

Andrija Jevremović (26) poznatiji pod nadimkom Mali Kića, napadnut je noćas kod motela "Mir" u Kragujevcu. Mladić je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Prema poslednjim nezvaničnim informacijama, on je svestan, sa teškim povredama.

Malog Kiću je, prema nezvaničnim navodima lokalnih medija, oko 22 sata napalo nekoliko muškaraca noževima, sekirama i bejzbol palicama iz zasede. U KCK priimljen je sa ubodnim ranama od noža.

Jevremović je nedavno bio osumnjičen da je ranio jednog od vođa "Volpeovaca" Nikolu Prokića i sam se predao policiji. Njemu je tada određen pritvor do 30 dana, a na sudu je rekao da nema veze sa slučajem.

Lokalni mediji navode da su Jevremovića napali pripadnici bliski lokalnoj kriminalnoj grupi poznatoj kao "volpeovci".

Prethodno je u toku dana, kako navodi lokalni medij ucentar.rs, u dva navrata došlo do incindenta između suprotstavljenih ekipa, a onda je sinoć na raskrsnici kod motela "MIR" u naselju Aerodrom navodno organizovana sačekuša.


Automobilom marke "pežo" napadači su, sumnja se, udarili u automobil kojim se kretao Jevremović. Iz auta je izašlo, piše medij, pet muškaraca naoružanih noževima, bejzbol palicama i sekrirom.

Kriminalni klan "volpoevci" dobili su ime po istoimenoj diskoteci. Policija ih je sumnjičila za iznude, prebijanja, trgovinu drogom, a široj javnosti postali su posle kasapljenja mladića pred gostima diskoteke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    21. maj 2021 | 18:22

    Da li ovako treba da izgleda fin mladic.

  • M.P

    21. maj 2021 | 19:25

    Previse je tih kriminalnih grupa u Srbiji,kada drzava vec zna ko su i sta su treba ih jednom blic generalnom akcijom sve pohapsiti i nikoga ispod 10 godina pustiti na slobodu.

  • 🦉

    21. maj 2021 | 18:12

    Pa sto mene neko nenapadne,rmbam za 40 crvenih ..strasno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA