≫ 

Uhapšena majka nekadašnjeg Zvezdinog fudbalera

Ona je iza rešetaka završila zajedno sa još četiri osobe iz Beograda i Loznice zbog sumnje da su u saučesništvu izvršili krivična dela poreske utaje, zloupotrebe službenog položaja i zloupotrebe položaja odgovornog lica

  • 9
Hapšenje, lisice, uhapšena devojka, žena Foto-ilustracija: Shutterstock

U zajedničkoj akciji inspektora Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova prema nezvaničnim informacijama uhapšena je majka bivšeg fudbalera FK Crvena Zvezda F. Đ., piše Blic.

Ona je iza rešetaka završila zajedno sa još četiri osobe iz Beograda i Loznice zbog sumnje da su u saučesništvu izvršili krivična dela poreske utaje, zloupotrebe službenog položaja i zloupotrebe položaja odgovornog lica.

- Na taj način oštećen je budžet Republike Srbije u iznosu većem od 130 miliona dinara - saopštila je Poreska uprava.

Odgovorno lice privrednog društva iz Loznice je prema navodima iz saopštenja u periodu od 28. decembra 2017. do 5. decembra 2018. godine, na osnovu dokumentacije neistinite sadržine koju je sačinilo zaposleno lice u istom privrednom društvu i uz pomoć carinskih službenika, omogućilo da privrednom društvu bude izdato odobrenje za korišćenje carinskog postupka sa ekonomskim dejstvom - aktivno oplemenjivanje iako nije ispunjavalo uslove za obavljanje ove delatnosti.

Video: Hapšenje osumnjičenog zbog pljačke banke na Zvezdari: Odneto više od 22.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobi

    28. maj 2021 | 16:19

    Zašto piše "uhapšena majka bivšeg fudbalera" kave veze ima taj fudbaler sa prekršajima svoje majke, napišite uhapšena imenom i prezimenom ta i ta, ako je to uopšte i bitno za nas čitaoce

  • Vuk

    28. maj 2021 | 16:50

    Da, malo za novine, ali biće izregulisano?!?!?!

  • grga

    28. maj 2021 | 17:50

    Poslace sin pare iz italije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA