≫ 

Ovo je Goran koji je poginuo u strašnoj nesreći kod Loznice: Ljiljana se bori za život

Na putnom pravcu Zavlaka-Tekeriš, kod Loznice, teška saobraćajna nesreća desila se u četvrtak rano ujutru

  • 13
Goran Mršić Foto: Facebook/Goran M

U jezivom sudaru kombija i kamiona koji se dogodio jutros oko 6.30 časova na putnom pravcu Zavlaka-Tekeriš, kod Loznice na licu mesta poginuli su vozač kombija Goran M. (49) iz Joševa, Radojka J, Sofija B. i Radislav T. iz Jadanske Lešnice. Ljiljana M. (32), Goranova supruga, teško je povređena i u kritičnom stanju je prevezena u Beograd, njeno stanje je neizvesno, saznaje Objektiv.rs.

Goran i Ljiljana imaju četvoro dece, ćerku i tri sina, a ćerka boluje od leukemije, navodi Objektiv.

Prema rečima Goranovog rođaka, on je svako jutro išao da bere jagode, bavio se i mehanikom, pomagao je svima i svi su ga znali kao dobrog čoveka.

- Mučenik je išao da prehrani četvoro male dece, ona su sva jedno drugom od uveta do uveta. Goran je poginuo u borbi za parče hleba - rekao je vidno pogođen zbog tragedije Goranov poznanik.

Stradali Goran iz prvog braka ima ćerku koja je udata i ima dete. Kako se navodi, Goran je upravljao kombijem koji je kupio kako bi mogli da idu u nadnicu, da beru jagode. Svi su nadničili za dnevnicu od 2.600-2.700 dinara.

U nesreći su povređene dve osobe.

Video: Tuga u Tekerišu: Goran poginuo boreći se za parče hleba! Ostavio 4 deteta, jedno ima leukemiju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diki

    3. jun 2021 | 16:25

    Eee, tugo!!!

  • Sale Lo

    3. jun 2021 | 16:09

    Jedan od prepošteni Roma iz okoline Loznice...

  • Невена

    3. jun 2021 | 16:03

    Господе Боже шта ће да буде сада са том дјецом ? Неко се сили и бахати лупајући рекетима и столицама а неко гине због парчета хљеба за дјецу јер немају никакве услове за лакши живот на селу . Ко год пролази тим путевима и у опште пограничним дијеловима уз РС зна колико је то за саобраћај лоше и неусловно. Колико се тамо за све ове године мало улагало?! ПС Надам се да се неће нико усудити њих четворо раставити ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA