≫ 

Užas u parkiću na Voždovcu: Muškarac pucao sebi u glavu

Kako saznajemo, žena, koja se našla na licu mesta, pozvala je Hitnu pomoć

  • 7
Nasilje, ubistvo, mesto ubistva, pištolj

Foto-ilustracija: Shutterstock

U parkiću u Ulici Milana Raspopovića na Voždovcu muškarac (72) pucao je sebi u glavu. Preminuo je na licu mesta, saznaje Telegraf.rs.

Kako saznajemo, žena, koja se našla na licu mesta, pozvala je Hitnu pomoć.

Ekipa je izašla na lice mesta, kao i policija.

Video: Na gradilištu u Nišu pronađen leš, muškarac se ubio skokom sa zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mery.Loo

    8. jun 2021 | 06:33

    Eeeee.... moja Srbijo! Umesto da se baviš mentalnom higijenom , ti se baviš rodno senzitivnim jezikom i dal’ će se muška babica zvati “babac”, ili meteorolog meteorološkinja..... Svaki dan neko digne ruku na sebe. Institucije treba da reaguju na vreme a ne da pustimo sve niz vodu

  • boro

    8. jun 2021 | 07:34

    Da su zaposleni, takvih stvari se ne bi dogadjale, ali nazalost, vecina njih koji to rade su deca imucnih roditelja, kojima je lakse dati pare i ne voditi brigu sta rade, pa kad oni postanu kriminalci i ubice, onda se toboze zacude. posebno sto imaju i oruzje, pa jos voze super kola, koja kupuju od tatinog djeparca. time samo daju los primer deci koja tek trebaju da odrastu, a izmedju ostalog i novi zakon o zastiti prava dece sve govori. Zato su puni zatvori sto omladine, sto poslovnih kriminalaca.

  • MONARHISTA

    8. jun 2021 | 07:15

    MI SMO NA IVICI KOLEKTIVNOG HAOSA JER NE FUNKCIONISE NISTA ŽIVIMO SPONTANO. MI ŽIVIMO KAO U TURSKO DOBA NAZALOST STRAH OD NASILJA I NEMORALA SE VIDI OVAKVIM PRIMERIMA NESTAJU DECA DEVOJKE MLADICI SAMOUBISTVA UBISTVA NAFIJA DROGA I SVE TO ŽIVI U OVOJ SRBIJI GUBIMO MLADOST GUBIMO KOLEKTIVNI ZIVOT PLUS OVA POSRANA KORONA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA