≫ 

Sahranjen Novosađanin kog je ubio brat: Pomagao svima, Aleksandra je primio kad su ga svi odbacili

Poznanici i prijatelji još ne mogu da veruju da je Milana ubio brat od tetke Aleksandar V. (39) kojeg je prihvatio i primio pod svoj krov kada su ga, kako kažu, svi odbacili

  • 0
Policija, policijska svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Milan B. (42), čije je telo nađeno u subotu uveče u jednom lokalu koji je bio adaptiran za stanovanje u novosadskom Novom naselju, sahranjen je danas.

Poznanici i prijatelji još ne mogu da veruju da ga je ubio brat od tetke Aleksandar V. (39) kojeg je prihvatio i primio pod svoj krov kada su ga, kako kažu, svi odbacili, navodi Kurir.

- Milan je bio dobar čovek, odrastao je na novosadskom naselju Liman, u Šekspirovoj i ceo život je pomagao kome god je pomoć bila potrebna. Tako je i Acu primio pod svoj krov kada mu je to bilo potrebno. Njega su u jednom trenutku odbacili svi, osim Milana – kaže prijatelj pokojnog Milana i dodaje da je Aleksandar ranije umeo da uzme neku od droga, ali da je to davno završena priča.

Međutim, porodičnoj tragediji kumovala je droga koju su obojica konzumirali kobnog dana, navodi Blic. Iz izvora bliskog istrazi saznaje se da je Milan B. ubijen sa više uboda nožem.

Kako je za Blic naveo izvor iz istrage, evidentno je da se radi o ubistvu na mah odnosno prvi rezultati istrage pokazali su da nije bilo nikakvog predumišljaja.

- Izgleda da je došlo do svađe među braćom iz za sada nepoznatih razloga, a da se čitava stvar otela kontroli jer su obojica bili pod dejstvom narkotika, što tek treba da se pouzdano utvrdi nakon što iz Instituta za sudsku medicinu pristignu obdukcioni nalazi tela ubice i žrtve. Dodatno otežava istragu činjenica da je osumnjičeni za ubistvo i sam mrtav, pa sada svaka sumnja treba da se potkrepi materijalnim dokazima – priča izvor upoznat sa tokom istrage koja je i dalje u toku.

 "Znali smo da su narkomani, ali nismo prijavljivali..."

Prve komšije nesrećne braće pričaju da su oni u tom lokalu koji je adaptiran u stan živeli skoro dve godine i da nisu nikada imali problem sa njima, ali da su znali da konzumiraju opijate.

- Zaista nikada nismo imali nikakvih problema sa njima. Bili su to fini momci, ali znate i sami da se teško može sakriti po izgledu i ponašanju neko ko se drogira. Znali smo da su narkomani, ali ih nismo prijavljivali jer nije bilo razloga. Vodili su svoj život i nikoga nisu dirali – priča za Blic jedna od prvih komšinica.

Treći brat prijavio njihov nestanak

Kaže da su odjednom prestali da ih viđaju, a da im je sve postalo sumnjivo kada je po kraju ubicin rođeni brat počeo da se raspituje za njih.

- Znamo da ubijeni nije imao rodbinu i praktično mu je brat sa kojim je živeo bio jedini rod. Onda je došao njegov brat i raspitivao se gde su i da li smo ih videli. Kada smo razmislili shvatili smo da ih nema par dana, a obično su se stalno muvali po kraju. Kako smo posle čuli, ubicin rođeni brat je prijavio policiji njihov nestanak – priča sagovornica.

Policija je odmah shvatila da nešto nije u redu zato što je telo jednog od braće već bilo pronađeno tako da su posumnjali da se i drugom bratu nešto desilo te su ga potražili u lokalu gde živi i tamo ga pronašli mrtvog.

Podsetimo, telo Milana pronađeno je u subotu uveče u lokalu. Živeo je u njemu sa rođakom Aleksandrom. Inače, u četvrtak je na vikend naselju Kamenjaru, pronađen zaključan automobil, u kome je zatečeno telo Aleksandra, sa presečenim venama, nožem i razbijenom staklenom flašom.

Pretpostavlja se da je on prvo u stanu ubio rođaka Milana, a onda izvršio samoubistvo. Niko ne zna koji bi motiv mogao biti.

Čitav slučaj preuzelo je nadležno Više javno tužilaštvo koje kako se nezvanično saznaje čeka rezultate obdukcije tela braće i toksikološke nalaze kako bi mogli do detalja da rekonstruišu čitav zločin i da stave tačku na dosije ove porodične tragedije.

Video: Ubio brata, pa sebi presudio: Telo u novosadskom lokalu ležalo danima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA