≫ 

Danijeli, optuženoj da je bila saučesnik u ubistvu svog muža pre 2 godine, ukinut pritvor

Pored Đilasovićeve, dva dana posle zločina, uhapšen je i Zoran Dimić, optužen za ubistvo Nemanje Grčića, Danijelinog supruga

  • 1
Nemanja Grčić i Danijela Đilasovic Foto: Facebook/Danijela Djilasovic

Danijeli Đilasović (43) iz Beograda, kojoj se pred Višim sudom u Sremskoj Mitrovici sudi zbog optužbi da je okrivljenom Zoranu Dimiću (52) iz Subotice pomagala u ubistvu svog supruga Nemanje Grčića (37) pre dve godine u Vrdniku, juče je ukinut pritvor.

Branilac optužene je od suda tražio da se ona pusti na slobodu, piše Kurir.

- Predlažem da se u odnosu na okrivljenu Danijelu Đilasović ukine pritvor jer isti egzistira 750 dana zbog uznemirenja javnosti. Dodao bih i to da smo posle iskaza veštaka saznali da nikakve komunikacije između prvookrivljenog i drugookrivljene nije bilo putem mobilnog telefona - rekao je u sudu Nikola Ristović, advokat optuženih.

On je tražio i da se Zoranu Dimiću pritvor zameni kućnim pritvorom. Sud je odbacio ovaj zahtev, ali je usvojio predlog za Danijelu, te je ona juče puštena na slobodu.

Dimić i Đilasovićeva optuženi su za ubistvo, odnosno ubistvo pomaganjem, a uhapšeni su dva dana posle zločina, 27. aprila 2019. Motiv nije utvrđen, a sumnja se da su optuženi bili ljubavnici. Oboje su negirali krivicu i emotivnu vezu.

Video: Ubio brata, pa sebi presudio: Telo u novosadskom lokalu ležalo danima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA