≫ 

Uhapšen dvostruki osuđivan pedofil u Beogradu: Zlostavljao devojku u autobusu, putnici ga držali

I nakon dve osude, opet je napao

  • 21
Autobus, GSP, gradski saobraćaj, putnici Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

U autobusu broj 16, kod Ušća na Novom Beogradu, devojka je vozaču prijavila da je seksualno uznemiravao stariji muškarac (48). Napadač je uhapšen i utvrđeno je da je već dva puta bio osuđivan za krivično delo pedofilije i seksualnog uznemiravanja.

Kako je objavio Sekretarijat za javni prevoz danas oko 11 časova Odeljenje za upravljanje i monitoring Sekretarijata za javni prevoz dobilo je kroz sistem prijavljeni alarm hitne službe od vozača.

- Dispečer centra sekretarijata je odmah po dobijenom alarmu kontaktirao vozača. Vozač je naveo da je jedna mlađa putnica prijavila seksualno uznemiravanje od starijeg muškarca. Dispečer sekretarijata je odmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla i uhapsila napadača. Do momenta dolaska policije, dva mlađa putnika zadržala su lice u vozilu za koje se sumnja da je uznemiravalo devojku - navodi se u saopštenju.

Sekretarijat za javni prevoz apeluje na putnike da prijave vozaču svako dešavanje u vozilu koje bi moglo ugroziti bezbednost putnika.

Video: Jeziv snimak sa Ceraka: Otkopčao pantalone i prestravio devojčicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA