Podignuta optužnica protiv oca iz Čortanovaca: Osumnjičen za obljubu deteta

Upravo supruga prijavila ga je policiji, u pritvoru od polovine januara

  • 6
Pedofil, pedofilija, silovanje, nasilje u porodici, nad decacima, muskarcima, dete, zlostavljanje, maltretiranje Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Pixabay

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, podiglo je optužnicu protiv Milana E. (40) iz Novog Sada, zbog krivičnog dela obljuba deteta, potvrđeno je "Novostima" u Višem sudu, gde se optužnica nalazi na proveri.

Milan je uhapšen polovinom januara u naselju Banstol kod Čortanovaca, kada ga je supruga prijavila policiji zbog sumnje da seksualno zlostavlja njihovu decu, trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku.

Ovaj slučaj "isplivao" je u javnost, kada je supruga osumnjičenog spremala decu na spavanje. Tada je prilikom kupanja dečaka primetila krv iz anusa, navodi medij.

- Ona je prvo supruga pitala da li zna šta se desilo. Tvrdio je da ne zna, pravdajući se da se trogodišnjak možda povredio tokom igre. Posumnjala je u njegovu priču, zbog čega je odmah alarmirala policiju - kaže izvor iz istrage.

Po nalogu tužilaštva, deca su sutradan bila upućena na medicinski pregled gde je, prema nezvaničnim saznanjima, ustanovljeno da dečak ima povrede na analnom otvoru, dok kod devojčice nisu pronađene nikakve promene.

Prema informacijama iz istrage, Milan E. je odranije poznat policiji zbog nasilja u porodici. Oni koji ga poznaju kažu da ni naslutili ne bi da bi on mogao da povredi svoje dete. Od trenutka kada su Milanu stavljene lisice na ruke, on se nalazi u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA