≫ 

Mladić vrbovao maloletnicu za prostituciju po razrađenom planu: "Slikaj se meni za ljubav"

Članovi kriminalne grupe terali su devojku (17) da se fotografiše naga, a njene fotografije objavili su na sajtu za odrasle

  • 10
Prostitucija, prostitutka, kurva, seks Foto: Shutterstok

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsila je članove kriminalne grupe T. Z. (26), R. M. (19) i R. V. (34) zbog sumnje da su eksploatisali sedamnaestogodišnjakinju u vidu prostitucije, a njene usluge, kako piše Informer, naplaćivali su 50 evra.

Prema rečima izvora iz istrage, T. Z. i njegovi saučesnici imali su razrađen plan kojim su primoravali maloletnice da rade za njih.

- Osumnjičeni T. Z. uvek je birao devojčice iz siromašnih porodica. Tako je bilo i sa K. A., koju je zaveo u Smederevu obećavši joj lagodan život. Posle izvesnog vremena makro je maloletnicu doveo u Beograd, i to u stan kod njegove saučesnice R. M. Posle izvesnog vremena, T. Z. je rekao devojčici da se "njemu za ljubav" slika naga. K. A. je pristala, a osumnjičena R. M. je napravila nekoliko fotografija, koje je zajedno sa R. V. postavila na sajt za odrasle - rekao je izvor iz istrage.

Kako je naveo, kada je devojka shvatila šta se događa, htela je da se vrati kući u Smederevo.

- T. Z. joj je rekao da će gole fotografije poslati njenim roditeljima, zbog čega je morala da ostane i počne da se bavi prostitucijom.

Informerov sagovornik navodi da je makro u dužem vremenskom periodu više puta u toku dana mušterijama dovozio K. A., sa kojom su oni imali seksualne odnose.

- Makro je te usluge naplaćivao 50 evra i sav novac je zadržavao za sebe. Ona je morala da ima odnose sa nepoznatim muškarcima čak i kada je bila bolesna - rekao je on.

Prijavila ga devojčica

Ceo slučaj je razotkriven kada je u policiju u pratnji majke došla devojčica M. J. (16) iz Beograda, koja je ispričala da je T. Z. pokušao da je vrbuje da se bavi prostitucijom.

- Ona je ispričala da je osumnjičeni hteo da bude sa njom u vezi i da joj je ponudio da napravi nage umetničke fotografije. Kada je to odbila, T. Z. joj je zapretio da nikom ne govori šta ju je pitao, jer će imati posla sa njim. Ipak, devojčica je skupila hrabrost i majci, a zatim i policiji sve ispričala. Inspektori su uspeli da lociraju osumnjičenog makroa, a jedan od policajaca je telefonom pozvao T. Z. i lažno se predstavio kao mušterija koja je zainteresovana za seksualni odnos sa prostitutkom. Čim je T. Z. došao na dogovoreno mesto, njemu su stavljene lisice na ruke - rekao je on.

Ubrzo zatim uhapšeni su i R. M. i R. V. i svima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni u Više tužilaštvo na saslušanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavko

    11. jun 2021 | 17:00

    Zašto se tim zlotvorima skrivaju imena prezimena i slike objavite neka ib narod vidi neka ih se njihovi roditelji i rodnaci stide. Iskreno se nadam da će im budući cimeri prirediti lepu dobrodošlicu na novom mestu prebivališta.

  • Laza

    11. jun 2021 | 16:34

    Svaka čast za hrabru dijevojčicu!

  • Realno

    11. jun 2021 | 16:17

    Kratki postupak je preki sud a ne 10 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA