Čedomir Jovanović podneo krivičnu prijavu protiv Rebića

Jovanović navodi da je direktor policije Vladimir Rebić zloubotrebio službeni položaj svesno i sa namerom ne vršeći svoju dužnost

  • 25
Čedomir Jovanović Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Čedomir Jovanović, lider LDP-a podneo je krivičnu prijavu protiv direktora policije Vladimira Rebića, Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje Tanjug.

U krivičnoj prijavi Jovanović navodi da je direktor policije Vladimir Rebić zloubotrebio službeni položaj svesno i sa namerom ne vršeći svoju dužnost. Lider LDP-a konstatuje da je Rebić time ugrozio život njegove dece i njegove porodice.

Jovanović podseća da je 13. maja 2021. godine Jedinica za obezbeđenje ličnosti ukinula obezbeđenje njegovoj deci, povukla i njegovo obezbeđenje, uprkos činjenici da je bio štićena ličnost poslednjih 20 godina.

U krivičnoj prijavi u koju je Tanjug imao uvid Jovanović navodi da nije dobio pisani dopis o ukidanju obezbeđenja već da je o tome, kao i srpska javnnost, saznao u medijima.

Čedomir Jovanović ističe da direktor policije, ne samo da nije vršio svoju dužnost, već je zloupotrebio svoj položaj iznoseći neistine u jutarnjem programu Prve televizije o istrazi o incidentu koji se dogodio 2.juna u Novom Beogradu.

- Direktor policije je to učinio uprkos činjenici da sam ja štićeno lice, svesno stvarajući pogrešnu i lošu sliku o mojoj porodici i meni, tako podrivajući i šireći mržnju prema nama koja može da izazove sledeći napad, nanoseći time nematerijalnu štetu i strah za život moje porodice i mene - navodi zmeđu ostalog Jovanović u krivičnoj prijavi protiv Rebića saznaje Tanjug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    12. jun 2021 | 09:06

    20 godina imaš obezbeđenje koje mi poreznici plaćamo. Marš bre !

  • Рус

    12. jun 2021 | 09:04

    Čedo, čega se bojiš pa tako reaguješ? Ako si čist zašto ti je potrebno policisko obezbedjenje? Živi slobodno u narodu ako smeš. Vidi sa Draganom Karleušom može li on da te štiti kao nekad.

  • nikolas

    12. jun 2021 | 09:03

    CUJ LIDER -KOGA POLICIJA TREBA DA CUVA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA