≫ 

Sahranjen dečak koji se udavio na bazenu u Odžacima: Porodica, učiteljica i drugari u povorci

U povorci koja je iz kapele krenula ka groblju bili su dečakova majka Anica, otac Darko, baka Dragana, deka Branko, njegova učiteljica i drugari iz škole

  • 7
Sanduk sahrana kovčeg Foto: Pixabay.com

Desetogodišnji B. P. koji se u nedelju uveče utopio na bazenu u Odžacima sahranjen je danas.

U povorci koja je iz kapele krenula ka groblju bili su dečakova majka Anica, otac Darko, baka Dragana, deka Branko, njegova učiteljica i drugari iz škole, pišu Novosti.

Opraštajući se od svima omiljenog dečaka, rođak Milan Kecmanović je istakao da je dečak odrastao u dekinom i bakinom domu okružen pažnjom i ljubavlju onih koji su ga najviše voleli.

- Nestašni dečak, pun energije i ljubavi za ljude oko sebe, najviše vremena provodio je sa dekom i bakom i svojim tatom, koji su o njemu brinuli. Deda Branko ga je pratio i vodio svuda, čekajući dok se izigra. Voleo je da trči i da se igra sa drugovima i drugaricama i maštao da postane fudbaler, ali su u nedelju ti dečački snovi u jednom trenu prekinuti - rekao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minaaa

    15. jun 2021 | 16:55

    Koja tuga 😭💔😭

  • Viki

    15. jun 2021 | 16:45

    Da li je i dečak koji ga je gurnuo bio na sahrani? Naravno nece odgovarati. A nadam se sa će ga taj postupak mučiti celog života. Psihopata!

  • TUGO

    15. jun 2021 | 16:51

    MOJA KOME DA TI PRIČAM SAUČEŠĆE PORODICI 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA