≫ 

U ovoj kući kod Kanjiže je muž danima živeo pored leša žene: Svađali se, pa je ubio metalnom šipkom

Telo nesrećne žene pronađeno je osam dana kasnije jer je komšijama bilo sumnjivo što danima ne viđaju Juliju da izlazi iz kuće

  • 2

Za ubistvo Julije H. (58) iz Adorjana, osumnjičen je njen nevenčani suprug Tibor V. (53) iz tog sela kod KanjižeNakon zločina koji je, kako se sumnja, počinio metalnom šipkom još 8. juna, Tibor je nastavio normalno da živi kao da se ništa nije dogodilo. Zločinu kakav se u ovom selu ne pamti, prethodila je svađa nevenčanih supružnika.

Telo nesrećne žene pronađeno je osam dana kasnije. Komšijama je bilo sumnjivo jer danima nisu viđali Juliju da izlazi iz kuće:

- Njih dvoje su nevenčano živeli tri godine, a nakon ubistva Tibor je nastavio da normalno živi. On je boravio u jednoj sobi, dok se u drugoj nalazilo beživotno telo. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici, u čijoj je nadležnosti ovaj zločin - prvi su detalji istrage, prenosi Kurir.

Policajci su u utorak uveče pronašli Tibora u Kanjiži. Kad su ga doveli do kuće u Adorjanu, pritisnut dokazima, inspektorima je priznao kako je počinio zločin. Tibor nije ranije dolazio u sukob sa zakonom, a policija nije imala saznanja niti prijava o nasilju u porodici.

- Nakon što se kobnog dana vratio kući, između nevenčanih supružnika je izbila žučna svađa. Tibor je iz špajza uzeo metalnu šipku i nasrnuo na Juliju. Nanete povrede u predelu potiljka bile su fatalne - potvrdio je dobro obavešten izvor iz istrage.

Policijska uprava u Kikindi saopštila je danas da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati i da će nakon isteka tog vremena, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Video: Snimak stana u Vranju gde je nađen leš, širi se nesnosan smrad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷‍♂️

    16. jun 2021 | 18:29

    Sto zena zna da izludi coveka. 🤷‍♂️🤦‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA