≫ 

Tužilaštvo traži pritvor za manijaka iz autobusa: Pijan polno uznemiravao maloletnice u Mirijevu

Sve je policiji prijavio vozač autobusa

  • 1
Gradski autobus, GSP, manijak Foto: Shutterstock, Pixabay

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor P. J. (67) iz Vučitrna, osumnjičenom da je u alkoholisanom stanju neprimereno dodirivao i uznemiravao dve maloletnice u Beogradu, u utorak u autobusu 27.

P. J. je prethodno saslušan u tužilaštvu u prisustvu branioca koji mu je postavljen po službenoj dužnosti, gde se branio da se događaja ne seća jer je je bio u alkoholisanom stanju, ali da je moguće da se u takvom stanju naslonio na oštećene, pišu Novosti.

- Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu prema osumnjičenom P. J. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - navodi tužilaštvo u saopštenju.

P. J. se tereti za krivična dela nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje.

Uhapšen u zajedničkoj saradnji policijskih službenika PU za Grad Beograd, PS Zvezdara i dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni P. J. je u utorak oko 21 čas u autobus GSP Beograd koji je saobraćao na liniji br. 27, u alkoholisanom stanju verbalno uznemiravao dve maloletne oštećene, a potom jednu od njih i dodirivao po telu, što je uočio vozač autobusa koji je autobus odmah zaustavio i o događaju obavestio policijske službenika PS Zvezdara, nakon čega je P.J. uhapšen.

Video: Manijak zlostavlja devojčicu u tramvaju, a svi samo gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA