Lažirao priznanicu o pozajmici, pa tužio Nišlijku zbog nevraćanja: Sumnja se da je varao još ljudi

Policija poziva oštećene koji prepoznaju muškarca sa fotografije da se jave Policijskoj upravi u Nišu, na telefone 018/192 i 018/503-238

  • 0
Osumnjičeni Nišlija, Niš Foto: PU Niš

Zbog sumnje da je falsifikovao potpis 66-godišnje Nišlijke i napravio lažnu priznanicu o pozajmici, a zatim je tužio zbog nevraćanja pozajmice, uhapšen je 52-godišnji muškarac iz Niša.

Iz policije saopštavaju da se sumnja da je prevario još građana, pa pozivaju oštećene koji ga prepoznaju da se jave Policijskoj upravi Niš, pišu Južne vesti.

Iz policije saopštavaju da se uhapšeni D. R. sumnjiči za krivično delo falsifikovanje isprave u sticaju sa krivičnim delom davanje lažnog iskaza.

Osim što je lažirao potpis i priznanicu, on se sumnjiči i za lažni iskaz u sudu.

Sumnja se da je on u parničnom postupku koji je vodio pred nadležnim sudom sa ovom sugrađankom dao lažan iskaz o verodostojnosti priznanice - kažu u policiji.

Navode da se sumnja da ima više prevarenih građana, pa pozivaju oštećene koji prepoznaju muškarca sa fotografije da se jave Policijskoj upravi u Nišu, na telefone 018/192 i 018/503-238.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA