Ovo je kuća strave u Čačku: "Ležala je u lokvi krvi, dečica oko nje, plakala su - Ubio si našu mamu"

Povređena žena je operisana i ona je i dalje životno ugrožena

  • 14
Čačak, muž nožem napao ženu i sina Foto: RINA

Nakon nekoliko sati završena je operacija D.K. (30) koju je nožem napao suprug R. K., a tom prilikom povredio i njihovog sina (11).

- Operacija je bila izuzetno teška i zahtevna, ona se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege i životno je ugrožena - potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

R. K. još nije uhapšen, a policija i dalje pretražuje teren.

Komšije kažu da prizor koji su zatekli jutros nikad neće zaboraviti.

- Čekao je da dete otvori vrata kako bi otišlo do poljskog wc-a i uleteo je u kuću. Ona je ležala u lokvi krvi, a dečica su bila oko nje. Plakala su govoreći da im je ubio mamu. Rekao mi je ako još samo jedan korak priđem da će i mene ubiti - priča komšinica za RINU.

R. K. je pre nepunih mesec dana pokušao da zapali ženu i porodičnu kuću.

- Kad je trezan sa njim i može da se porazgovara, ali često je u alkoholisanom stanju i tada je poprilično nasilan. Oni su se doselili iz jednog ivanjičkog sela, policija je često dolazila kod njih. Ljubomora je bila uzrok njihovih problema - kažu komšije.

Prema nezvaničnim informacijama, R. K. je sa sobom poneo konopac i nestao u šumi. Spekuliše se da je njegova supruga trudna i da je to bio jedan od razloga ove poslednje svađe, ali to još nije potvrđeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joka

    18. jun 2021 | 15:49

    Srbija ekonomski tigar,deca gladuju a muzevi ubijaju partenerke pred decom drazava losa zakon jos gori

  • Marina

    18. jun 2021 | 15:40

    A u kakvim uslovima žive deca. Strašno. Puno dece nažalost u Srbiji bukvalno gladuje, nema kupatilo. 21. vek kao da nas je zaobišao. A ekonomski tigar kao smo. 😥😥

  • Sremcica

    18. jun 2021 | 15:27

    Samo se u Srbiji tako postupa sa ludacima,imaju veca prava nego normalan covek.Danas se sve ceni samo kad je neko normalan i posten taj ga je nadrljao.Ocu da kazem kad su vec svi znali da taj nije normalan odmah je to trebalo da se resi a ne sada , kada je za sveeeee izgleda KASNOOO.JADNA TA DECICA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA